Fitness

Ginga: Κάψε και το τελευταίο λίπος για πάντα!

Όχι δεν έχει καμία σχέση με το επιτραπέζιο. Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια τότε σου έχουμε σούπερ πρόγραμμα: το Ginga που δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς κα-θό-λου! Σμιλεύει πόδια και χέρια, χαρίζει 6-pack, ανορθώνει τους γλουτούς σου.

Τι είναι: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υψηλής αεροβικής έντασης που σχεδίασε ο Κεν Χόμερ ο οποίος έχει ως μότο το: «Move with passion, try your best, have fun and the rest is easy.».

Τι υπόσχεται: Να διατηρηθείς σε άψογη φυσική κατάσταση, να γεμίσεις αυτοπεποίθηση και να ανεβάσεις στα ύψη τη διάθεσή σου.

Κάθε μάθημα διαρκεί μία ώρα. Περιλαμβάνει κινήσεις εμπνευσμένες από την καποέιρα, τη γνωστή βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη, καθώς και χορευτικές φιγούρες από διαφορετικά είδη (χιπ χοπ, σάλσα, λάτιν κ.ά.). Το Ginga ξεκινά με προθέρμανση 10 λεπτών, ακολουθεί το δυναμικό πρόγραμμα, έπειτα εκτελούνται ασκήσεις ενδυνάμωσης και η προπόνηση ολοκληρώνεται με χαλάρωση.

Γιατί να το επιλέξεις: Προσφέρει απώλεια βάρους και πόντων (από τα επίμαχα σημεία), αυξάνει την αντοχή, ενδυναμώνει τους μυς, σμιλεύει ολόκληρο το σώμα και χαρίζει γερή καρδιά. Επίσης καταπολεμά το στρες και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.