Fitness

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαραθώνιο άρχισε: Tο μυστικό των πρωταθλητών είναι δικό σου!

Living Multinutrient της Terranova: Η μόνη 100% φυσική πολυβιταμίνη μπορεί να γίνει δική σου. Με κάθε αγορά Terranova παίρνεις μέρος στην κλήρωση για 10 Living Multinutrient!

Σημαντικοί και διακεκριμένοι δρομείς όπως ο Χριστόφορος Μερούσης, πρώτος Μαραθωνοδρόμος (2013 και 2015), επιλέγουν Terranova για την προετοιμασία τους, τόσο για τη φυσικότητα όσο και για την αποτελεσματικότητά τους. Τώρα μπορείς κι εσύ να κόψεις την κορδέλα στον τερματισμό. Με κάθε αγορά Terranova παίρνεις μέρος στην κλήρωση για 10 Living Multinutrient, τη μόνη 100% φυσική πολυβιταμίνη.

Γιατί να επιλέξεις την Living Multinutrient της Terranova;

  • Είναι μία πλούσια πολυβιταμίνη απόλυτα ισορροπημένη διατροφικά, και ενισχυμένη με το εξαιρετικά πλούσιο μείγμα Magnifood που περιέχει 16 φρέσκες ολόκληρες υπερτροφές (fresh freeze dried): ιπποφαές, ακάι μπέρρι, τσουκνίδα, πικραλίδα, σπιρουλίνα, πράσινο τσάι, λάχανο kale, ρόδι, μούρα, κουρκουμά, νεροκάρδαμο, αλφάλφα, κριθαρόχορτο, σιταρόχορτο κ.ά. Όλα λειτουργούν συνεργιστικά για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.
  • Ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβεις ένα ευρύ φάσμα των απαραίτητων μικροθρεπτικών συστατικών όπως βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
  • Είναι 100% φυσική, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.
  • Διατίθεται σε κάψουλες φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων, που μπορεί να ανοιχτούν από όσους δεν μπορούν να καταπιούν εύκολα, χωρίς συμπαγείς ταμπλέτες που χρησιμοποιούνται πρόσθετα για την παραγωγή τους.
  • Είναι ιδανικό για σένα που γυμνάζεσαι συστηματικά, για ενέργεια και τόνωση, για άτομα που εργάζονται πολλές ώρες. Ιδανικό και για vegetarian και vegans.