Fitness

Black Friday στα e-shop: 5 fitness κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις τώρα!

Plus: 7 συμβουλές για να μη σε πιάσουν κορόιδο και γίνει η Παρασκευή σου…  κατάμαυρη!

Μαύρη Παρασκευή η τελευταία μέρα του Νοεμβρίου και μόνο black δεν είναι για τους φανατικούς λάτρεις του fitness. Τώρα που οι τιμές έχουν πέσει η Black Friday είναι οι απόλυτες pre-Christmas εκπτώσεις που πλέον έχουν γίνει θεσμός και στην Ελλάδα. Αν προβληματίζεσαι για το τι να αγοράζεις, εάν αξίζει να το πάρεις και τι να προσέξεις ώστε η Black Friday να μη γίνει μαύρη μέρα για σένα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Η Black Friday να θυμάσαι ότι θέλει δύο πράγματα για να βγεις κερδισμένος: στρατηγική και μελέτη. Μελέτησε, σύγκρινε τις προσφορές και όταν βρεις αυτή που αξίζει τον κόπο, κάνε κλικ και αγόρασε τον fitness εξοπλισμό που σου λείπει! Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να μην πιαστείς κορόιδο ενώ τα 5 fitness κομμάτια είναι διαμαντάκια, μην τα αφήσεις!

1 Δες τον προϋπολογισμό σου και κάνε τη λίστα σου

Είδες τις πρώτες προσφορές της Black Friday και θέλεις να αγοράσεις τα πάντα; Προτού ορμήσεις δες τι budget διαθέτεις και κάνε μία λίστα με τον fitness εξοπλισμό που σου λείπει. Όταν η αναζήτησή σου είναι στοχευμένη δεν θα πιστεύεις πόσο χαμηλές τιμές θα βρεις για το προϊόν που ψάχνεις.  

2 Κάνε έρευνα αγοράς

Σε κάθε Black Friday μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που θα σε παραπλανήσουν. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι ένα προϊόν μπορεί να κοστίζει σχεδόν το ίδιο στην Black Friday με οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στο χρόνο. Γι’ αυτό λίγο πριν τη μεγάλη μέρα καλό θα είναι πρώτα να έχεις δει τις τιμές.

3 Τσέκαρε αν το προϊόν είναι παλιό ή εκθεσιακό

Επειδή πολλά καταστήματα μπορεί να σου πουλήσουν εκθεσιακά κομμάτια, που έτσι κι αλλιώς θα είχαν προσφορά 50-70% ως εκθεσιακά κομμάτια κάποια άλλη στιγμή, φρόντιζε ό,τι αγοράσεις να είναι σφραγισμένο και να μην είναι παλιό. Επίσης, όταν αγοράσεις κάποιο προϊόν κράτα αρχείο με τις συναλλαγές σου.

4 Έλεγξε για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος

Μπορεί να δεις ΤΗΝ προσφορά για κάποιο προϊόν που σου αρέσει αλλά να μην υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Οπότε η προσφορά στην ουσία δεν υπάρχει.

5 Παρακολούθησε τη σελίδα του e-shop στα social media! 

Σε κάθε Black Friday φρόντισε να είσαι alert παρατηρώντας τα social media (Facebook, Instagram, Twitter, στο blog του site) του αγαπημένου σου e-shop, καθώς εκεί θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά οι πρώτες προσφορές.

6 Ψάξε σε πιστοποιημένο e-shop

Φρόντισε να αποφεύγεις τις αγορές σε ιστότοπους που φαίνονται ύποπτοι ή ελαττωματικοί, ανεξάρτητα από το πόσο εντυπωσιακές είναι οι «ευκαιρίες» που προσφέρουν. Έχε ωστόσο υπόψη σου ότι οι πιθανότητες να αγοράσεις το προϊόν που αναζητάς αυξάνονται εάν προτιμήσεις ένα πιστοποιημένο e-shop. Ακόμη κι εάν δεν καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις, δεν χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα. Θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες σε μελλοντικές εκπτώσεις και προγράμματα προσφορών. Μην ξεχνάς ότι τρεις ημέρες μετά την Black Friday, έρχεται η Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, που αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Ένα πιστοποιημένο e-shop διαθέτει ταυτότητα: πλήρης εταιρική επωνυμία, έδρα, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ταχυδρομική διεύθυνση. Επίσης διαθέτει ασφάλεια στις συναλλαγές μέθοδος συναλλαγής.

7 Εάν εντοπίσεις κάτι ύποπτο

Για καταγγελίες με φαινόμενα παράνομων και παραπλανητικών συμπεριφορών μπορείς να απευθυνθείς στην τηλεφωνική γραμμή Καταναλωτή 1520 της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή, η οποία λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες από 09.00 έως 15.00. Επίσης, οι καταγγελίες μπορούν να υποβάλλονται μέσω της φόρμας καταγγελιών του ιστοτόπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (www.mindev.gov.gr) ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση 1520@efpolis.gr.

Τα 5 fitness κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις την Black Friday

Τώρα είναι η μέρα που θα επενδύσεις σε fitness εξοπλισμό όπως κάποιο foam roller ή κάποιο back pack που θα το βρεις σε δελεαστικές τιμές και θα σου κρατήσουν μια ζωή.  

 

1 Blackroll Standard Μαύρο, 30cm x 15cm

Blackroll Standard H κανονική έκδοση κατάλληλη για όλες τις χρήσεις.

H standard έκδοση είναι κατάλληλη για όλες τις χρήσεις, διαθέτει μεσαία σκληρότητα και έχει δράση κανονικού μασάζ. Κατασκευάζεται στη Γερμανία με διαδικασίες πράσινης παραγωγής φιλικό ως προς το περιβάλλον

2 Stryve Towell+ Pro Πετσέτα Γυμναστικής 105cm x 42.5 Μαύρη

Εϊναι η πετσέτα που θα λατρέψεις γιατί στερεώνεται εύκολα με μαγνητικό κλιπ,  δεν γλυστράει οπότε προσφέρει αποτελεσματικό κράτημα στον πάγκο γυμναστικής! Έχει θήκη για το Smartphone, παρέχει προστασία από τα βακτήρια και είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά (προδιαγραφών OEKO-TEX Standard 100).

3 Oxsitis Pulse 7 Large, Ultra light τεχνικό σακίδιο πλάτης 7L

Το σακίδιο PULSE 7 έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών αθλητών. Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ σακίδιο επιτρέπει να μεταφέρεις τον απαραίτητο εξοπλισμό σου στην ορεινή πεζοπορία, στο τρέξιμο, στο βουνό και προσφέρει βέλτιστη άνεση στα Trails, αλλά και στην ορεινή ποδηλασία ή το σκι. Έχει καλή ισορροπία μεταξύ βάρους και σταθερότητας.

4 Yoga Design Lab

 Απίστευτα ελαφριές, ανθεκτικές, σούπερ απορροφητικές με ειδική τεχνολογία για τρομερό κράτημα. Είναι φιλικές προς το περιβάλλον και χωρίς σιλικόνη, τοξικές κόλλες και φθαλικές ενώσεις ή άλλων συνθετικών υλικών, οικολογικές επειδή έχουν κατασκευαστεί από φυσικό καουτσούκ, το οποίο είναι ασφαλές, μη τοξικό και βιοδιασπώμενο, ενώ τα μελάνια εκτύπωσης έχουν βάση το νερό.

5 OrganiCup Menstrual Cup Size B + ένα B Δώρο

Το κύπελλο περιόδου OrganiCup είναι μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική διαχείριση του έμμηνου κύκλου, το οποίο συλλέγει αντί να απορροφά τη ροή της περιόδου. Είναι ανεκτό, απολύτως υγιεινό, οικολογικό και οικονομικό και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε γυναίκα, ακόμη και εάν έχει ευαίσθητο δέρμα. Ιδανικό για όσες αθλούνται και όχι μόνο!

Photo: pixabay.com