Fitness

8 σέξι προπονήσεις για σούπερ σεξ όλο τον μήνα!

Γνωρίζεις ήδη ότι η άσκηση ανεβάζει τη διάθεση, αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει τη συνολική υγεία σου. Αλλά όλοι αυτοί οι λόγοι δεν αρκούν για να σε πείσουν να γυμναστείς. Τι θα μπορούσε λοιπόν να είναι καλύτερο από μια προπόνηση που σε κάνει να ξεχνάς ότι καταβάλλεις προσπάθεια για να κάψεις τις θερμίδες; Να κάνεις μία σέξι προπόνηση. Θα σε βοηθήσει να συγχρονιστείς με αισθησιακό τρόπο με το σώμα σου και να γίνεις πιο δεκτική στο σεξ.

Pole dance
Ο χορός στο στύλο δεν είναι πλέον μόνο για τις εξωτικές χορεύτριες – παρέχονται μαθήματα pole dancing σε κοινές θνητές και όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Μαθήματα θα βρεις σε πολλά γυμναστήρια και δεν απαιτείται εμπειρία. Για τις γυναίκες με πεσμένη λίμπιντο, μπορεί να λειτουργήσει ως σεξοθεραπεία. Μην περιμένεις όμως ότι θα είναι εύκολο! Οι συνεδρίες περιλαμβάνουν αρκετές ώρες άσκηση μυϊκής ενδυνάμωσης (πώς αλλιώς θα κρατηθείς στο στύλο;) και σέξι ελιγμούς στο ρυθμό της μουσικής.

Σάλσα
Με τα μαθήματα αυτού του σέξι χορού καις 200 θερμίδες μέσα σε μισή ώρα. Δε χρειάζεται να είσαι τέλεια χορεύτρια αφού είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, πόσο βαρετή μπορεί να είναι η άσκηση όταν φοράς σέξι φόρεμα και τακούνια; Για να φουντώσει κι άλλο η φλόγα, πάρε το έτερον ήμισυ και κάντε μαζί μάθημα. Μελέτες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που δοκιμάζουν νέα πράγματα μαζί έχουν μεγάλα οφέλη και εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας!

Belly dancing
Υπάρχει καλύτερο μήνυμα απ’ αυτό που δίνει αυτός ο αισθησιακός χορός; Αγάπα το σώμα σου όπως κι αν είναι. Οπότε, βάλε μια μαντίλα με φλουράκια στη μέση και κούνα τους γοφούς σου στο ρυθμό της αραβικής μουσικής. Πολλά μεγάλα γυμναστήρια προσφέρουν μαθήματα, με τα οποία καις μέχρι και 350 θερμίδες την ώρα! Επιπλέον, για κάποια που δε νιώθει άνετα να στριφογυρίζει γύρω από ένα στύλο, ο χορός της κοιλιάς είναι ένας πιο μετριοπαθής τρόπος σέξι εξάσκησης.

 

 

 

Γυμνή γιόγκα
Δεν τρελαίνονται όλοι στην ιδέα του να εκτελούν τη Στάση του Σκύλου χωρίς ρούχα. Ωστόσο, η γυμνή γιόγκα έχει αρχίσει να κάνει θραύση στο εξωτερικό. Οι οπαδοί της λένε ότι βγάζοντας τα ρούχα, η άσκηση γίνεται πιο χαλαρωτική, επιτρέποντάς τους να εξυμνήσουν το σώμα τους. Και σκέψου το εξής: όσο πιο πολύ σκέφτεσαι το σεξ, τόσο πιο πολύ θέλεις να το κάνεις. Οι σέξι ασκήσεις θέτουν θετικές προσδοκίες και σε βοηθούν να συντονιστείς καλύτερα με το σώμα σου.
Επιπλέον, πολλές στάσεις της γιόγκα –είτε γίνονται με ρούχα είτε χωρίς – «ανοίγουν» τους μηρούς, τους γοφούς και τη λεκάνη και δυναμώνουν τους μυς της πυέλου, οδηγώντας σε βαθύτερους και καλύτερους οργασμούς.

Zumba
Σημαίνει «κινήσου γρήγορα» και αυτή η κολομβιανής προέλευσης μόδα έχει συνεπάρει τους οπαδούς του fitness σε όλο τον κόσμο! Είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακών ασκήσεων αεροβικής (για αύξηση του καρδιακού παλμού), σέξι λάτιν κινήσεις και κούνημα των γοφών σε στιλ χιπ-χοπ. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να πάρεις κι εσύ μέρος στο πάρτι. Οι νέοι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι ν’ ακολουθήσουν το δικό τους ρυθμό, επιλέγοντας ασκήσεις στη διάρκεια του μαθήματος.

Yoga στον αέρα
Σίγουρα χρειάζεται εξάσκηση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα σε συνεπάρει αφού θα μαθαίνεις να κινείσαι ανάμεσα σε υφάσματα και ιμάντες που κρέμονται από την οροφή – κάνοντας διατάσεις και αυξάνοντας τη δύναμή σου, τη στιγμή που αψηφάς τη βαρύτητα. Και αυτό σε κάνει να νιώθεις σέξι.

Χούλα-χουπ
Οι κινήσεις των γοφών είναι ό,τι πρέπει για την εκγύμναση της κοιλιάς. Μόλις αποκτήσεις άνεση με τις βασικές κινήσεις, μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς – σε μισή ώρα μπορεί να κάψεις μέχρι και 250 θερμίδες! Εκτός από τους πόντους που θα χάνεις, θα παρατηρήσεις κι άλλα όταν θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Το χούλα-χουπ σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για την εικόνα του σώματός σου κι αυτό με τη σειρά του αυξάνει το ενδιαφέρον σου για τη σωματική και σεξουαλική δραστηριότητα.

Αναρρίχηση
Κάθε τόσο, κάνετε από κοινού μια δραστηριότητα που ανεβάζει την αδρεναλίνη, όπως να κάνετε αναρρίχηση ή kite surf. Μια τέτοιου είδους ενασχόληση μπορεί να προκαλέσει συγκίνηση από την ντοπαμίνη, οδηγώντας σε ένα φαινόμενο που ονομάζεται «μεταβίβαση διέγερσης», κατά την οποία ο εγκέφαλος συνδέει τη συγκίνηση που νιώθεις με το άτομο που κάνεις το σποτ και όχι απαραίτητα από το ίδιο το σπορ. Σύντομα θα έχετε συνδέσει αυτό το αίσθημα έξαψης ο ένας με τον άλλο, όπως όταν είχα αρχίσει να βγαίνετε ραντεβού.