Fitness

5 δωρεάν online προπονήσεις που θα σε κρατήσουν σε φόρμα όσο μένεις σπίτι

Aπαγόρευση μετακίνησης λόγω κορωνοϊού: Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τις προπονήσεις σου. Βρήκαμε 5 δωρεάν online προπονήσεις που θα σε κρατήσουν σε φόρμα όσο μένεις σπίτι.

 

Η πανδημία του κορωνοϊού (covid-19) επηρεάζει όλα όσα κάναμε μέχρι τώρα, ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο γυμναζόμασταν. Βέβαια η απαγόρευση μετακίνησης δεν σε εμποδίζει να βγεις μόνος ή μόνη σου έξω και να γυμναστείς, αρκεί να στείλεις πρώτα ένα μήνυμα στο 13033 χωρίς χρέωση και βάζοντας τον αριθμό 6 που αντιστοιχεί στη σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο (ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο), ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία περίπτωση την αναγκαία απόσταση του 1,5 μέτρου. Θυμίζουμε: Αριθμό μετακίνησης (6) κενό Χ κενό Όνομα Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας. Σε περίπτωση ελέγχου, επιδεικνύεις το SMS μαζί με την αστυνομική σου ταυτότητα.)

Δες: 25 λόγοι για να κάνεις yoga κάθε μέρα, ναι, ακόμη κι αν είσαι άντρας!

Αλλά αν προτιμάς να γυμνάζεσαι σπίτι αυτές οι δωρεάν online προπονήσεις, που δεν απαιτούν εξοπλισμό, εγγυημένα θα ενισχύσουν το καρδιακό σου ρυθμό. Πέντε personal trainer απ’ όλον τον κόσμο θα σε βοηθήσουν να κάνεις μέχρι τέλους τα squats και τα burpees που σε ζορίζουν. Επιπλέον οι υπηρεσίες τους δεν κοστίζουν, όπως συμβαίνει σε online προπονήσεις, και παρέχονται εντελώς δωρεάν. Αφιέρωσε 10, 20 ή 30 λεπτά και δοκίμασε ένα online πρόγραμμα προπόνησης από τα παρακάτω.  

1 Τα workouts της Pamela Reif 

Παρόλο που 20 λεπτά μπορεί να μην φαίνονται αρκετός χρόνος για να κάψεις λίπος, με αυτό το πρόγραμμα θα μείνεις χωρίς ανάσα στο μισό μέρος του βίντεο. Καθίσματα με άλματα, push-ups και σανίδες περιλαμβάνονται σε αυτό! Επίλεξε μεταξύ της fullbody προπόνησης, της προπόνησης κοιλιακών και της γιόγκα.

2 Melissa Wood Health

Ένα γνωστό όνομα στον κόσμο της online προπόνησης, η Melissa Wood είναι πιστοποιημένη προπονήτρια γιόγκα και pilates. Στο κανάλι της στο YouTube προσφέρει δωρεάν εκδοχές του πλήρους ηλεκτρονικού της προγράμματος. Σου προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να δοκιμάσεις κάποιο από τα προγράμματά της.

3 Κeep it cleaner 

Αυτό το site που διαχειρίζονται δύο γυμνάστριες από την Αυστραλία προσφέρει καθημερινές προπονήσεις, συνταγές και προγράμματα διαλογισμού μέσω της εφαρμογής τους. Επιπλέον σου προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, αλλά διαθέτει επίσης δωρεάν προπονήσεις HIIT, boxing, running, pilates και γιόγκα μέσω του καναλιού τους στο YouTube. Είναι προπονήσεις για αρχάριους και εύκολα μπορείς να τις προσθέσεις στο πρόγραμμά σου.

4 Γιόγκα με την Adriene

Με περισσότερους από 6,21 εκατομμύρια συνδρομητές YouTube, η Adriene είναι αστέρι στην onlineγιόγκα. Προσφέρει βίντεο για αρχάριους, καθώς και πιο στοχευμένες προπονήσεις για ανακούφιση από πόνους στον αυχένα και το στρες.

5 Blogilates

Εδώ θα βρεις προπονήσεις, όπως το barre, όπου γυμνάζεις αυτούς τους μικροσκοπικούς μυς που έχεις ξεχάσεις ότι έχεις. Και σίγουρα θα το νιώσεις την επόμενη μέρα. Η Cassey Ho, το πρόσωπο πίσω από το blogilates, θα σε καθοδηγήσει μέσω virtual προπονήσεων που διαρκούν μέχρι 30 λεπτά.

Φωτογραφία από τον χρήστη theformfitness στο Pexels