Fitness

2 fitness trend που καίνε, καίνε, καίνε…

Οκ, δεν είναι όλα τα fitness trend αποδεκτά. Υπάρχουν και κάποια που μπορεί να σε βγάλουν από την προπονητική σου ρουτίνα και να σε κάνουν να διασκεδάσεις αφάνταστα. Αν θέλεις να μάθεις να χορεύεις σαν το άλογο ή να μην αποχωριστείς ποτέ τα manolos σου τότε αυτά τα 2 fitness trend είναι για σένα. Α! Kαι καίνε περισσότερες θερμίδες από όσες μία κλασσική αεροβική προπόνηση.

1 Prancercise: Βγάλε το άλογο που κρύβεις μέσα σου

Αν η Τζέιν Φόντα είχε κάνει πάταγο με το aerobic η χορτοφάγος – και γητευτής των αλόγων- Johanna Rohrback έγινε το «αστέρι» των αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης και του Διαδυκτίου με ένα fitness trend που έχει γίνει viral! Mιμείται τον καλπασμό και τις κινήσεις του αλόγου, επιτρέποντας σου να ανακαλύψεις το άλογο που έχεις μέσα σου! Αυτή η νέα μόδα άθλησης σαρώνει στην Αμερική και σε κάνει να χορεύεις σαν… άλογο. 

 

Λυσσάξτε ελεύθερα!

2 Heel Hop: Γυμναστική με ψηλοτάκουνα

Η δημιουργός του Nikki Manashe είναι περήφανη γι’ αυτό και εξηγεί ότι πρόκειται για κλασική γυμναστική αλλά πάνω σε ψηλοτάκουνα και όχι με αθλητικά παπούτσια. Αν μάθεις τον σωστό τρόπο που πρέπει να εκτελέσεις τις ασκήσεις θα σφίξεις το σώμα σου, θα ανορθώσεις τους γλουτούς σου, θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και το σημαντικότερο, θα αδυνατίσεις. Τώρα αν πιστεύεις ότι πάνω στα ψηλά τακούνια μπορεί να τραυματιστείς μάθε ότι η προπόνηση είναι ήπια, ενώ αν εκτελέσεις σωστά τις ασκήσεις δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.