ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μετά τις γιορτές: 8 tricks που θα σε αδυνατίσουν σε μία εβδομάδα!

Δεν είναι απαραίτητα να κάνεις σκληρή δίαιτα για να χωρέσεις στο μικρό μαύρο φόρεμα μετά τις γιορτές. Αυτά τα tricks θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά και πόντους!

 

1 Ξεκίνα με σούπα

Ξεκίνα τα γεύματά σου με μια σούπα ή έναν πουρέ λαχανικών. Αυτό θα σε βοηθήσει να χορτάσεις πιο γρήγορα και να μην καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες από το κυρίως γεύμα σου.

 

2 Φάε πρωτείνη

Κατανάλωνε τις δυο πρώτες εβδομάδες κρέας και ψάρι με μπόλικα λαχανικά και στη συνέχεια πρόσθεσε κάποια φρούτα και ξηρούς καρπούς. Αν το κάνεις αυτό για ένα μήνα έχεις χάσει 4 κιλά, εγγυημένα!

 

3 Γίνε χορτοφάγος

Αν και οι χορτοφάγοι ζυγίζουν πάντα λιγότερο από όσους καταναλώνουν κρέας, δεν είναι απαραίτητο να αποκλείσεις εντελώς το κρέας από τη διατροφή σου αλλά σίγουρα μπορείς να το μειώσεις στο ελάχιστο: 2 φορές το μήνα. Μόνο.

 

4 Βουρτσιζε τα δόντια σου

Έχε πάντα μια οδοντόβουρτσα στην τσέπη σου. Γιατί; Η δροσερή αναπνοή της μέντας κόβει την όρεξη και την διάθεση να ανοίξεις το ψυγείο ή το ντουλάπι.

 

5 Άρωμα γκρέπφρουτ

Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ μειώνει την όρεξη και τις λιγούρες. Μύριζέ το τρεις φορές την ημέρα.

 

6 Ρίξ' το στην ωμοφαγία

Αν καταναλώνεις τις τροφές ωμές η πρόσληψη των βιταμινών και των μετάλλων θα είναι καλύτερη, ενώ θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να μασήσεις και να χωνέψεις τις τροφές. Έτσι θα μειώσεις έξυπνα την πρόσληψη των θερμίδων.

 

7 Αδυνάτισε στο λεπτό!

Ένας σούπερ κορσές μπορεί να «μαζέψει» θεαματικά κοιλιά, «ψωμάκια», μέση και να ανορθώσει τα οπίσθιά σου! Ακόμη το σκέφτεσαι;

 

8 Μην ξεχνάς το πρόγραμμα άσκησης

Δεν μπορείς να αντισταθείς σε κάποιους πειρασμούς; Μην παραλείπεις να γυμνάζεσαι τότε καθημερινά για να το ισοφαρίσεις!