ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αδυνάτισμα express: -3 κιλά σε 7 ημέρες για να “στρώσεις” μέχρι τις γιορτές!

Εάν μετράς και εσύ τις μέρες αντίστροφα για τα Χριστούγεννα έχεις ακόμη 10 μέρες περίπου και σε 10 μέρες μπορείς να κάνεις πολλά, αρκεί να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας. Αυτή η δίαιτα είναι ό,τι πρέπει για express αδυνάτισμα και μείον 3 κιλά σε 7 ημέρες! Δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις.

 

 

1η μέρα

Φάε μόνο φρούτα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, όχι μπανάνες! Επίλεξε μήλα, ρόδια και εσπεριδοειδή. Πιες τουλάχιστον 12 ποτήρια νερό.

Διάβασε σχετικά: Τι να πιεις όταν κάνεις δίαιτα;

 

2η μέρα

Φάε μόνο λαχανικά. Ξεκίνα τη μέρα σου με μια βραστή πατάτα και κατανάλωνε μέσα στην ημέρα σαλάτες της επιλογής σου. Πιες 12 ποτήρια νερό.

 

3η μέρα

Φάε φρούτα και λαχανικά, όχι όμως πατάτες ή μπανάνες. Πιες 12 ποτήρια νερό.

Διάβασε σχετικά: Bride diet: Εύκολη δίαιτα για νύφες

 

4η μέρα

Φάε οκτώ μπανάνες σταδιακά μέσα στην ημέρα. Επίσης μπορείς να φας ένα μπολ σούπα λαχανικών. Πιες τρία ποτήρια γάλα και 12 ποτήρια νερό.

 

5η μέρα

Φάε έξι μικρές ντομάτες συν μια μερίδα βρασμένο ρύζι. Μπορείς επίσης να φας σούπα λαχανικών (δύο φορές), μήλα, πορτοκάλια και γκρέιπφρουτ. Πιες τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό.

Διάβασε σχετικά: Warrior diet: Δίαιτα για μάχιμους, μυική μάζα και σούπερ μεταβολισμό!

6η μέρα

Φάε μια μικρή μερίδα ρυζιού. Φάε σούπα λαχανικών τρεις φορές. Πιες τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό.

 

7η μέρα

Φάε μια μικρή μερίδα ρυζιού. Επίσης σούπα λαχανικών και σαλάτα λαχανικών. Πιείς τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό καθώς και χυμό φρούτων, αν θέλεις.

 

Μπορείς να ακολουθήσεις ένα ήπιο πρόγραμμα αερόβιας και να φροντίζεις να κοιμάσαι καλά. Επιτρέπεται το τσάι ή ό καφές (μέχρι 3 κούπες), απέφυγε τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Μην τρως λιγότερο από όσο προτείνει το πρόγραμμα και μην απογοητευτείς εάν την τέταρτη μέρα δεν δεις κάποια διαφορά, κάθε μεταβολισμός είναι διαφορετικός. Περίμενε μέχρι να ολοκληρώσεις και την 7η μέρα. Να έχεις υπόψη σου ότι δεν θα χάσεις σημαντικό λίπος με αυτή τη δίαιτα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα ξεφουσκώσεις.

 

Κάθε πρόγραμμα δίαιτας απευθύνεται σε ενήλικα υγιή άτομα. Όσοι έχουν κάποια πάθηση, είναι σε εγκυμοσύνη, είναι ανήλικοι καλό είναι να συμβουλεύονται τον γιατρό ή τον διαιτολόγο τους.