ΔΙΑΤΡΟΦΗ

6 συνταγές αποτοξίνωσης να τις πιεις στο ποτήρι!

Το νερό είναι από μόνο του το καλύτερο αποτοξινωτικό. Τι γίνεται όταν όμως στο παιχνίδι μπαίνουν φρούτα και μυρωδικά; Το αποτέλεσμα είναι να αποκτήσετε τα πιο γευστικά αποτοξινωτικά!

Με την κατάλληλη ενυδάτωση είμαστε σίγουροι ότι τα εσωτερικά μας όργανά λειτουργούν φυσιολογικά, ενώ με τις διάφορες προσθήκες κερδίζετε σε γεύση και δεσμεύετε ή απομακρύνετε διάφορες βλεβερές τοξίνες από το σώμα σας.

Αποτοξινωτικό μιξ για το στομάχι

Σε κανάτα του 1 1/2 λίτρου, τρίψτε ένα κουτάλι της σούπας τζίντζερ, ένα αγγούρι σε φέτες, 1 κομμένο λεμόνι σε φέτες και προσθέστε νερό! Αφήστε το το βράδυ και πιείτε το από το επόμενο πρωί μέχρι το βράδυ.

Αντιοξειδωτικό και αντιβακτηριακό μιξ

Κόβουμε μισό φλιτζάνι φράουλες, μισό λεμόνι στην μέση και 10 φύλλα δυόσμου και 10 βασιλικού σε 2 λίτρα.

Μιξ για άνετη αναπνοή

Είκοσι φύλλα μέντας, μαζί με 1 κομμένο λάιμ και μια κούπα καρπούζι σε 2 λίτρα νερού που θα αφήσετε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Αποτοξινωτικό για την μνήμη

Σε ένα μίξερ βάλτε ένα κομμένο αχλάδι, 1 κούπα μούρα και ένα τέταρτο της κούπας δενδρολίβανο. Αν δεν σας αρέσει πολύ το δενδρολίβανο καμουφλάρετε την γεύση με μισό λεμόνι. Προσθέστε 1 λίτρο νερό.

Αποτοξινωτικό νερό για το σώμα

Κόψτε ένα λεμόνι σε φέτες, 2 κούπες καρπούζι και 5 κομματάκια γαρύφαλλο, 2 λίτρα νερό και αφήστε το να κάτσει για μια ώρα πριν το πιείτε

Αποτοξινωτικό νερό για το ανοσοποιητικό και καύση λίπους

Ένα γκρέιπφρουτ στυμμένο, κανέλα, 10 φύλλα μέντας ή δυόσμου σε 1 λίτρο νερό. Με 1 κούπα ρούμι, το ανεβάζεις σε άλλο επίπεδο.

Σημαντική λεπτομέρεια: Σε όλα τα αποτοξινωτικά μιξ, μην κρατήσετε τα φρούτα και τα μυρωδικά περισσότερο από μια μέρα μέσα στο νερό!