ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 απόλυτα μυστικά για να γίνεις Sandra Bullock, μπορείς!

Πρώην γυμνάστρια και μαζορέτα η Sandra Bullock έχει πατήσει τα 51 και ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό People. Πώς δείχνει πολύ μικρότερη; Μάθε τα μυστικά της.

Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις τη σωστή δίαιτα και την κατάλληλη άσκηση που θα μεταμορφώσει το σώμα σου και θα το κάνει αστέρι! Ακόμα και αν όλα αποτύχουν δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. «Η πραγματική ομορφιά είναι αθόρυβη. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Να είσαι καλός άνθρωπος, καλή σύζυγος, καλή μητέρα, καλή επαγγελματίας.» λέει η Sandra Bullock και το εννοεί! Μάθε τα μυστικά της.

Μυστικό διατροφής: Κλέψε στη δίαιτα
Παλιότερα η Σάντρα Μπούλοκ έκανε τη δίαιτα της Ζώνης (The Zone diet). Σύμφωνα με τη δίαιτα ακολουθεί τον κανόνα 40-30-30: 40% σύνθετοι υδατάνθρακες, 30% πρωτεϊνες και 30% λίπος. Τώρα, άφησε τη δίαιτα της ζώνης, αλλά και τη ζύμη για τα κουλουράκια που λάτρευε και ξεκίνησε να πίνει πράσινα smoothies. Για να διατηρήσει το σώμα της και για να ακτινοβολεί η επιδερμίδα της οι διατροφικές της επιλογές αποτελούνται από θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα όπως καστανό ρύζι, λαχανικά βρασμένα στον ατμό, μαύρα φασόλια, βρόμη, άπαχη πρωτεΐνη κ.λπ.

*Τρώγε πέντε γεύματα: Η Sandra Bullock καταναλώνει πέντε μικρά γεύματα την ημέρα, τα οποία είναι γεμάτα με θρεπτικές ουσίες.

*Δώσε μία ελευθέρας: Η ηθοποιός ακολουθεί πιστά αυστηρή διατροφή για έξι ημέρες και δίνει μία ημέρα ελεύθερη, την cheat day, για να χαλαρώσει και να φάει αυτό που της αρέσει πολύ: τα γλυκά.

Μυστικό άσκησης: Έχε ποικιλία στη γυμναστική
Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, περιλαμβάνει ασκήσεις στο διάσημο γυμναστήριο Body by Simone, 4 με 5 φορές την εβδομάδα. Η ηθοποιός εκτελεί εξαντλητικές προπονήσεις για μία ώρα τουλάχιστον. Περιλαμβάνει πιλάτες, γιόγκα, ασκήσεις ενδυνάμωσης, βάρη, cardio, kickboxing, διατάσεις. Αναμειγνύει τα προγράμματα και τις μεθόδους για να μη βαριέται.

Μυστικό ομορφιάς: Επίλεγε αντιγηραντικές τροφές και… άλλες κρέμες!

* Τρώγε αντιοξειδωτικά: Οι τροφές που επιλέγει έχουν αντιοξειδωτικά συστατικά που ενισχύουν το σώμα της και βοηθούν στην αντιγήρανση όπως ελιές, ψάρια, πράσινο τσάι, σπανάκι, μπρόκολο κ.λπ. Αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση του νεανικού, λαμπερού και φρέσκου δέρματος.

* Βάζε κρέμες του… ποπού! Η ηθοποιός απλώνει στο πρόσωπό της… κρέμα για αιμορροϊδες για να καταπολεμά τις ρυτίδες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.