Calendar

Zumbathon στις 13 Δεκεμβρίου για το ίδρυμα Παμμακάριστος!

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου διοργανώνεται  Zumbathon στο σχολείο St. Catherine's στη Λεωφόρο Βενιζέλου 77, στην Λυκόβρυση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο παιδικό ίδρυμα Παμμακάριστος!

Για τα Zumbathon δεν χρειάζεται να γράψουμε και πολλά. Θα παρεβρίσκονται δεκάδες instructors με μια αποστολή: για τις δυόμιση ώρες που θα ακολουθήσουν, να γυμναστείτε και να διασκεδάσετε στο έπακρο. Γιατί όπως μας είπε και μια φίλη -πλέον- Zumba instructor «το πρώτο πράγμα που μας μαθαίνουν είναι ότι δεν υπάρχουν λάθος και σωστά βήματα. Ο καθένας θα βρει τον ρυθμό του στις τρεις πρώτες χορογραφίες, αλλά το θέμα είναι πάνω από όλα να περάσει καλά.».

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και όλα τα χρήματα θα συγκεντρωθούν για το ίδρυμα Παμμακάριστος.

 

Λίγα λόγια για το ίδρυμα

Το ίδρυμα Παμμακάριστος βρίσκεται στην Νέα Μάκρη και τις καθημερινές του δραστηριότητες έχουν επωμιστεί Καθολικές καλόγριες. Τα πρωινά το ίδρυμα είναι σχολείο για παιδιά και νέους με αυτισμό και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, ελαφριά έως και βαριά νοητική καθυστέρηση καθώς επίσης και παιδιά με κοινωνικά ή άλλα προβλήματα. Λειτουργεί ακόμα ως οικοτροφείο, εργαστήριο και παιδικός σταθμός.

Oφείλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι το ίδρυμα Παμμακάριστος εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και τα αξιώματα του Προέδρου και του ΔΣ είναι τιμητικά και τα εν λόγω πρόσωπα εργάζονται αμμισθί.

 

Υ.Γ. Εκεί θα συναντήσετε και την φίλη μας Όλια -Ολίνα- Ιωαννίδου και άλλους instructors με πάθος, αστείρευτη ενέργεια και πολλές χορογραφίες! 

Join the Party!

Η αφίσα της εκδήλωσης

undefinedundefined