Calendar

WeFit & Neversecond πάντα «παρών» στα αθλητικά δρώμενα!

IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI

Ο κορυφαίος τριαθλητικός αγώνας, IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, επιστρέφει στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
Η Neversecond συγκροτεί την δική της ομάδα “TEAM NEVERSECOND GREECE” που θα συμμετάσχει στον αγώνα που υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικές και δυνατές στιγμές στους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους.

Χρήστος Μαυρίδης
Ποδηλασία
Ασχολούμαι με την αγωνιστική ποδηλασία δρόμου από το 2013.
Από το 2017 συμμετέχω σε brevet και από το 2020 είμαι ενεργό μέλος της αγωνιστικής ομάδας ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) με Δελτίο Αθλητή UCI.

 


 

Γιώργος Διαλεκτός
Τρέξιμο

Ασχολούμαι με το ορεινό τρέξιμο, περίπου 10 χρόνια και τα προηγούμενα 15 χρόνια με τις αντοχές στο στίβο. Στόχοι μου πλέον είναι να κρατάω όσο το δυνατόν πιο ψηλά το επίπεδο μου και να εντάξω, όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ορεινό τρέξιμο, για να δει πόσο απίστευτα όμορφο είναι.

 


 

Ηλίας Κάτρης
Κολύμβηση

Ασχολήθηκα με την κολύμβηση για 7 χρόνια και συνέχισα για άλλα 4 χρόνια στο πόλο ανδρών. Οι επιχειρηματικές υποχρεώσεις με οδήγησαν σε μεγάλο διάστημα αποχής, όμως επέστρεψα τα τελευταία χρόνια με την ενασχόληση μου με το Τρίαθλο και την συμμετοχή μου σε διάφορους αγώνες.

 


Dirfys Trail Run

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί στη Στενή Ευβοίας ο 3ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Dirfys Trail Run

Θα είμαστε όλοι εκεί για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητών! Σας περιμένουμε μαζί με την @neversecond.gr που στηρίζει την διοργάνωση ως χορηγός, για ένα απολαυστικό αγώνα γεμάτο ενέργεια στην αγαπημένη μας Εύβοια!