Calendar

Την 1η Μαρτίου του 2015 παίρνουν τα βουνά για την Φλόγα!

Με αφετηρία τον ξενώνα της Φλόγας – Σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια – οι Τάκης Μπαφίτης και Λεωνίδας Αθανασόπουλος ανεβαίνουν, την 1η Μαρτίου από τις 7 το πρωί, στις 3 κορυφές της Αττικής (Υμηττός-Πεντέλη-Πάρνηθα)  με τερματισμό πάλι στον ξενώνα, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν ακόμα περισσότερους από εμάς να συνεισφέρουμε στο δύσκολο έργο της Φλόγας.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν υπέρ των παιδιών της Φλόγας, μπορούν να το κάνουν στον παρακάτω λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ–192480000-10
IBAN– GR 25011019200000192480000-10
Mε αιτιολογία κατάθεσης… «Τρέχω, ανεβαίνω, προσπαθώ για τη ΦΛΟΓΑ»

 

undefined

Ο Τάκης Μπαφίτης που θα τρέξει για λογαριασμό της Φλόγας.

Τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του «Σπιτιού» των παιδιών (Αιγίου 6-8, Γουδή), στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά και οικογένειες από όλη την Ελλάδα, για όσο διαρκεί η θεραπεία τους στα ογκολογικά Νοσοκομεία της Αθήνας.

 

 

 

undefined

 

Βοηθώντας σε αυτόν τον στόχο στηρίζετε τα παιδιά και τους γονείς τους, στον δύσκολο αγώνα που δίνουν, κρατώντας τη Φλόγα της αγάπης, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης αναμμένη!

Σημείωση: Η Φλόγα είναι πανελλήνιος Σύλλογος γονιών παιδιών με καρκίνο και αγωνίζεται για την καλύτερη ψυχική, κοινωνική και ιατρική φροντίδα των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

 

undefined

 

Oι φωτογραφίες του κειμένου μας δόθηκαν από τη Φλόγα, ενώ στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου, εικονίζεται ο ένας εκ των δύο δρομέων, Λεωνίδας Αθανασόπουλος.