Calendar

Στις 4 Οκτωβρίου ο τελικός του Sky Running

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Κατσιμιδίου Πάρνηθας, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος Sky Running, με την προσθήκη ενός ακόμη αγώνα Σκυταλοδρομίας Ομάδων στην Μεγάλη διαδρομή των 25 χιλιομέτρων.

Το event, που διοργανώνει το κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού ALPAMAYO PRO, θα λάβει χώρα στο καταπράσινο οροπέδιο Μακρυχώραφο, δίπλα στον ασφάλτινο δρόμο που συνδέει τα πρώην βασιλικά κτήματα με τον Άγιο Μερκούριο, στο ύψος της περιοχής του Κατσιμιδίου Πάρνηθας.

Ο φετινός αγώνας θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες αποστάσεις:

TrailRace 25 Χιλιομέτρων: Η κλασική διαδορμή του αγωνίσματος εκτείνεται στα 25 χιλιόμετρα με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Kατσιμίδι.

TrailRace 7 Χιλιομέτρων: Η διαδρομή 7 χιλιομέτρων του alpamayoPRO TrailRace είναι σχετικά σύντομη, ωστόσο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του trailrunning. Είναι γρήγορη, τεχνική, με θεαματικές αλλαγές υψομετρικών και απαιτεί στρατηγική μιας και στα 2/3 κινείται σε στενά μονοπάτια χωρίς πολλά περιθώρια για προσπεράσεις.

TrailRace 25 Χιλιομέτρων – Σκυταλοδρομία ομάδων: Ο αγώνας Σκυταλοδρομίας Ομάδων κινείται πάνω στην κλασική διαδρομή του αγώνα που είναι σχεδόν 25 χιλιόμετρα με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Kατσιμίδι.