Calendar

Sprint και ολυμπιακό τρίαθλο στο Σχινιά!

Για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς η Transition Sports σας επιφυλάσσει και τον αγώνα της χρονιάς! Μια αυθεντική, γεμάτη συγκινήσεις και έντονα vibes εμπειρία Τριάθλου, η οποία πρόκειται να κλείσει την αθλητική μας σεζόν με τον πιο θεαματικό τρόπο, και για την οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πυρετωδώς! Ο τελευταίος μας λοιπόν αγώνας για το 2016  θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Οκτώβρη (το πρωί της Κυριακής, στις 16 του μήνα) με έδρα τις εγκαταστάσεις Moraitis Beach στο Σχινιά και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και  της Περιφέρειας Αττικής! Εκτός της Ολυμπιακής απόστασης (1500μ κολύμπι, 40χμ ποδήλατο και 10χμ τρέξιμο), ο αγώνας θα περιλαμβάνει και την απόσταση Sprint (750μ κολύμπι, 20χμ ποδήλατο και 5χμ τρέξιμο). Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα ατομικής ή ομαδικής συμμετοχής.  Έτσι, τη σούπερ αυτή αθλητική συνάντηση θα μπορέσουν να απολαύσουν, όχι μόνο οι πιο έμπειροι, αλλά και όσοι θέλουν να συμμετέχουν -ως μέλος ομάδας- είτε για πρώτη φορά είτε σε ένα μόνο αγώνισμα!

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές. http://www.transitionsports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1:olympiako-triathlo&Itemid=115&lang=el

Ο αγώνας θα γίνει το πρωί της Κυριακής στην παραλία του Σχινιά έδρα το Moraitis Beach, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου  -δηλ. 15 Οκτωβρίου-  θα γίνει εκεί Παιδικό Aquathlon, στο οποίο η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Προς το παρόν οι συμμετέχοντες στο Τρίαθλο (η συμμετοχή θα είναι έγκυρη μόνο με την ολοκλήρωση της σχετικής πληρωμής μέχρι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου) θα μπορούν να παραλαμβάνουν την Τσάντα Αθλητή ήδη από το Σάββατο (εκτός από τα πολλά άλλα δώρα, τους περιμένει και ένα δώρο έκπληξη από μας, συν φυσικά το αναμνηστικό μετάλλιο σε όσους τερματίσουν).

Τεχνικός Δ/ντής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Κρομμύδας.

Για όσους ενδιαφέρονται για διανυκτέρευση στην περιοχή, εμείς προτείνουμε ως κατάλυμα το Marathon Beach Resort  σε απόσταση 13χμ. στη Νέα Μάκρη. Το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει και ημιδιατροφή, για δε τους αθλητές της TransitionSports παρέχει προνομιακές τιμές ως εξής:

Διαμονή

Τύποι Δωματίων-Τιμές:

Διπλό/Twin: 55 ευρώ

Τετραπλό: 95  ευρώ

Οι παραπάνω τιμές είναι ανά δωμάτιο ανά ημέρα και περιλαμβάνουν πρωινό.