Calendar

Ήρθε η στιγμή των τελικών για το Amstel Radler Beach Volley League by Efi Sfyri και η αρχή του Mixed Series!

Ένα εντυπωσιακό τουρνουά με μπόλικη μπύρα και φυσικά beach Volley φτάνει στο τέλος του, με το Final 4 να διεξάγεται στις 6 Ιουνίου στην Ά Πλαζ Βούλας και το South Coast!

Οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδα Ολυμπιακών προδιαγραφών υπό την εποπτεία του Vari Sports Club και της Έφης Σφυρή από τις 11:00 μέχρι τις 17:30. Τους αγώνες θα ανοίξουν διάσημοι Έλληνες παίχτες από την showbiz σε αγώνες που αναμένεται να συγκεντρώσουν πολλά βλέμματα. Ανάμεσα στα δώρα που θα κερδίσουν οι νικητές είναι και μια wild card για την συμμετοχή των καλύτερων στα Beach Volley Masters του 2015.

Η Έφη Σφυρή κατάφερε με την συμβολή της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης να ανεβάσει το κίνητρο για τους συμμετέχοντες στα ύψη, καθώς μια συμμετοχή σε Master series αποτελεί όνειρο για κάθε ερασιτέχνη αθλητή.

Σε επόμενη πρωτοβουλία στις 7 και 28 Ιουνίου και στις 5 και 19 Ιουλίου, θα διεξαχθεί μια σειρά από 4 μεικτά τουρνουά Open, επίσης τον χώρο του South Coast στην Α Πλαζ Βούλας. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Vari Sports Club BV Academy by Efi Sfyri ή δηλώστε συμμετοχή στα Intersport που αποτελούν χορηγό και δωροθέτη των τουρνουά, μέσω αυτής της φόρμας!