Calendar

Global Welness Day: Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας!

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, θα γιορταστεί για 2η χρονιά σε όλο τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους «Πρεσβευτές του GlobalWellnessDay» παγκοσμίως, είναι ότι εφέτος ο εορτασμός θα ξεπεράσει τα 3.000 ξενοδοχεία & τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ευεξίας με σκοπό να διαδοθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους το μήνυμα: «Μια ημέρα είναι αρκετή για να σου αλλάξει τη ζωή». Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11 Ιουνίου με την ανατολή του ήλιου στη Νέα Ζηλανδία και θα ολοκληρωθούν με τη δύση του ηλίου στη Χαβάη!

Η «καρδιά» του εορτασμού της  Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας  θα χτυπήσει δυνατά φέτος και στην Αθήνα!

Η εκδήλωση για τον εορτασμό θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία Αγίων Ασωμάτων & Ερμού στο θησείο (12.00-19.00) με συνδιοργανωτή τον  Δήμο Αθηναίων και το περιοδικό Fitness&Spa.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν κορυφαίοι γυμναστές και γυμναστήρια που θα παρουσιάσουν τα πιο πρωτοποριακά Fitness προγράμματα με τη δωρεάν συμμετοχή του κοινού όπως:

  • Fit Core, ΕλένηΠετρουλάκη– Planet fitness & more
  • Yogaγια μικρούς και μεγάλους, pilatesκαι διαλογισμό, Νίκη Πετρουλάκη
  • Zumba® Fitness, KαλλιόπηΣκευοφύλακα& Body Zone Fitness Studio team
  • Yoga LinePilates Flow (show) , Agility Ladder drills for speed , SPI Training System®move&fun,ΒαρβάραΣολομωνίδου & AthensTrainers®Team
  • ΤUMBAO, Pedro Santana-Planet fitness &more

Εναλλακτικέςθεραπείες:

  • Pranic Healing, Rama Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing&Arhatic Yoga
  • Καθιστή μάλαξη (οn-site massage), ιπποκρατική ανάτριψη και ρεφλεξολογία, NHS- Natural Heath Science

Διατροφή:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καταρτισμένοι διαιτολόγοι και διατροφολόγοι θα μας μυήσουν στη σωστή διατροφή με ποικίλες δράσεις,  ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος).

Δες περισσότερα στη σελίδα τους στο facebook και εδώ