Calendar

Έρχεται το 1ο Yoga & Wine Workshop στις 16.2!

Η yoga είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τα επίπεδα παραγωγής σεροτονίνης και ενδορφινών και γενικότερα των «ορμονών της χαράς». 
Η απόλαυση του κρασιού απελευθερώνει ενδορφίνες στο σώμα, οι οποίες μας επιτρέπουν να χαλαρώνουμε και να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο τη στιγμή. 
Ακριβώς γι’ αυτό, Το Yama Yoga της Ειρήνης Δαμανάκη και το Botilia.gr, το βραβευμένο online shop κρασιού*, σε προσκαλούν σ’ ένα πρωτοποριακό συνδυασμό Yoga και κρασιού στο 1ο Yoga & Wine Workshop, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 17:30.
 
Η yoga είναι αποδεδειγμένο ότι γυμνάζει, μειώνει το άγχος, ηρεμεί το μυαλό, και ανακουφίζει το σώμα από την ένταση, ενώ μέσω της σωστής αναπνοής επιτρέπει στον ασκούμενο να έρθει σε επαφή με το κέντρο της ισορροπίας του, διεγείροντας όλες τις αισθήσεις του.
Η πλειοψηφία δηλώνει, ότι μετά την ολοκλήρωση ενός μαθήματος, νιώθουμε ανεβασμένη τη διάθεσή μας με έντονο το συναίσθημα της ευχαρίστησης και της ευφορίας.
 
Σκέψου τώρα, πως ο στόχος μας είναι να νιώσεις ακόμα πιο ανάλαφρος και πιο χαλαρός οξύνοντας τις αισθήσεις σου στο μεγιστο.
Εντόπισε το κέντρο της απόλαυσης σου και απογείωσέ το, απολαμβάνοντας 4 ειδικά επιλεγμένα για τη στιγμή οργανικά και βιοδυναμικά κρασιά, μετά τη yoga.  Άλλωστε οι ευεργετικές επιδράσεις του κρασιού είναι γνωστές. 
Έλα στον πρωτότυπο χώρο του Botilia.gr, για μια μοναδική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη, το 1ο Yoga & Wine Workshop.

Το μάθημα yoga είναι προσαρμοσμένο τόσο στις ανάγκες, όσο και στις ικανότητες του κάθε ενός, με στόχο να οξυνθούν οι αισθήσεις, να αυξηθεί η παραγωγή των ορμονών ευφορίας για να απολαύσεις στο μέγιστο ό,τι ακολουθήσει…

To workoshop συνεχίζεται με μια εξειδικευμένη εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιών, την οποία σίγουρα θα εκτιμήσεις πολύ περισσότερο, καθώς μετά από την πρακτική της yoga θα είσαι σε απόλυτη σύνδεση με το σώμα και όλες τις αισθήσεις σου.
Κλείσε άμεσα τη συμμετοχή σου γιατί οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες.
Start Breathing…do Yoga… and drink WINE!
  
Πως να συμμετάσχεις 
Συμμετοχή: 40 € 
SUPER EARLY BIRD TICKETS up to 31/1/2019 : 25€
EARLY BIRD TICKETS up to 9/2/2019 : 35€
 
60 λεπτά
yoga class.
Wine Tasting 4 οργανικών και βιοδυναμικών κρασιών
Πότε: Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στις 17:30
Που: Botilia.gr Λυκούργου 235 γ2, Καλλιθέα
 
*Το botilia.gr βραβεύτηκε ως το καλύτερο Online Shop στην κατηγορία Food & Drinks, στην Ελλάδα στα e-volution awards 2019.