Calendar

Ανοιχτό σεμινάριο αυτοάμυνας από την πρωταθλήτρια Ελλάδος Σοφία Αμούντζια

Η Σοφία Αμούντζια, γυμνάστρια και επί πολλά χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδος, με διεθνείς διακρίσεις στο Tae Kwon Do (7 DAN), διδάσκει ένα πρωτότυπο και αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας για όλους, που βελτιώνει την φυσική κατάσταση αλλά και την αυτοπεποίθησή μας. Συνδυάζει το Taekwondo, το Aikido, το Boxing και άλλες μαχητικές τέχνες και καλύπτει όλες τις πιθανές επιθέσεις άοπλου-ένοπλου αντιπάλου ενός ή και περισσοτέρων αντιπάλων. Με αφορμή την έναρξη του νέου καταστήματος σε περιμένουν σε ένα ανοιχτό σεμινάριο για όλους!

Δηλώσεις συμμετοχής: 210 5769734 

 

Σάββατο 11/2, ώρα 12.00

COCO-MAT Περιστερίου

Εθνάρχου Μακαρίου 56

210 5769734 

Peristeri@coco-mat.com

 

Λίγα λόγια για την Σοφία

Η Σοφία Αμουντζια είναι Holistic Life Coach και πρωτοπόρος της ολιστικής υγείας και ζωής στην Ελλάδα.

Πτυχιούχος του Α.Π.Θ, επιστημονική συνεργάτης της και γενικός γραμματέας ΑΟΤΕ-ΓΓΑ, πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο T.K.D. με master 7 Dan, παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo και το 2008 , τον νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life. Ανέλαβε ως manager fitness το gym-spa του Hilton Athens και συνεχίζει να συνεργάζεται με διακεκριμένους χώρους.

Έχει εμπειρία και γνώσεις σχεδόν από τα παιδικά της χρόνια στις πολεμικές τέχνες, την ανατολίτικη φιλοσοφία, τον οραματισμό, τον διαλογισμό, την διατροφή και από το 1996 μέχρι και σήμερα, στο Aerobic and Fitness,Holistic Personal Training ,Cross Fitness, Qi Gong, Yoga, Pranic Healing, Silva, Life Coaching, Ψυχολογία, ενεργειακή ψυχολογία, Φυσιορρυθμιση, Φυσικοπαθητικη και συνεχή ενημέρωση στον χώρο της υγείας (κλασσική και συμπληρωματική ιατρική) με την συνεργασία κορυφαίων επιστημόνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2016, για πρώτη φορά, εντάχθηκε στο πρόγραμμα του ιστιοπλοϊκού αγώνα με κλασικά σκάφη »Spetses Classic Yacht Regatta»το Holistic Fitness της Σοφίας . Tα 16 χρόνια που εργάζεται ως Fitness Manager και Personal Trainer – Holistic Life Coach αποτελούν εγγύηση τόσο για το έργο της όσο και για την προσφορά της στο χώρο.

Sponsor 2000-20017 Nike Hellas 

 

https://www.coco-mat.com/gr_el/events/2017/#pd-search