Calendar

5ο Spring Yoga: Event The Wind Of Change

Η μεγάλη «οικογένεια» της Yoga , με τη στήριξη του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας, καλεί για 5η συνεχή χρονιά τα μέλη αλλά και τους φίλους της, σε μια Ανοιξιάτικη Γιορτή, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη του φορέα “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”.

Σκοπός του Σωματείου είναι η εν γένει συμπαράσταση και υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός στόχος είναι η ανεύρεση και επισκευή χώρων κατάλληλων για τη στέγαση άστεγων και άπορων οικογενειών και ατόμων σε συνεργασία με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, με πρώτο το Δήμο Αθηναίων.

Το Spring Yoga Event, είναι μια γιορτή της Yoga που έχει σκοπό, ενώνοντας τα μέλη της, να προσφέρει τα έσοδα της εκδήλωσης εξ’ ολοκλήρου στο φορέα που στηρίζει. Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχει τη μορφή Ελεύθερης Εισφοράς (donation) με ελάχιστη συμμετοχή 5 ευρώ.

Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως και κάθε χρονιά,

Μια δίωρη πρακτική στη Γιόγκα, σε συνεχόμενη ροή από έμπειρους και καταξιωμένους δασκάλους στο χώρο.

Φέτος διδάσκουν οι:

Swami Nirvikalpa, Σπύρος Καπνιάς Garudananda, Μαρία Μαγκανάρη και  Κυριάκος Μιχαήλ. 

Παράλληλη δράση Παιδικής Γιόγκα

Ζωντανή Γιόγκικη Μουσική και Kirtan μετά την ολοκλήρωση της γιόγκικης πρακτικής.

Θα διατεθεί ελαφρύ σνακ στους συμμετέχοντες υπό τη φροντίδα του catering FOOD4PEACE που για 5η συνεχή χρονιά στηρίζει την εκδήλωση.

Το 5ο Spring Yoga Event θα πραγματοποιηθεί στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΣ την Κυριακή 9 Απριλίου, από τις 18:00 έως τις 21:00.

Είναι ευκαιρία να μιλήσουμε μέσα από την πρακτική μας, για όλα αυτά που μέσα από την ένωση μας κάνουν δυνατούς. Είναι ευκαιρία να «φωνάξουμε» μέσα από τη Yoga, πως στις δυσκολίες, αρκεί μόνο να είμαστε μαζί.

Νamaste.

Οργανωτική επιτροπή:

Μηντή Ίριδα: τ. 6977436677

Μαγκανάρη Μαρία : τ.6975228543

Μιχαήλ Κυριάκος : τ.6932707816