Calendar

38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20Κ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας-ΣΔΥΑ προκήρυξε τον 38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας των 20 χιλιομέτρων (ή σκυταλοδρομίας 2×10) στον Άγιο Κοσμά στις 8 Μαρτίου του 2015 στις 10:00. Εκτός από τον αγώνα ενηλίκων θα υπάρχει και παιδικός αγώνας των 2 χιλιομέτρων με δωρεάν συμμετοχή, αλλά απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών, ενώ το όριο συμμετοχών περιορίζεται στις 2.500. Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος σε 90 λεπτά και τη συνολική προσπάθεια σε 3 ώρες. Αν όχι θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη. Το κόστος συμμετοχής για το απλό πακέτο ανέρχεται στα 12 ευρώ, ενώ για ομάδες άνω των 10 ατόμων, το κόστος θα κατέβει στα 12 ευρώ. 

Θα διεξαχθεί αγώνας σκυταλοδρομίας 2×10 χλμ για όσους δεν επιθυμούν να διανύσουν τα 20 χιλιόμετρα με κόστος 30 ευρώ ανά ομάδα. Η ομάδα δεν έχει κανένα περιορισμό ως προς το φύλο ή την ηλικία, ενώ η εκκίνηση αυτού του αγώνα θα γίνει ταυτόχρονα με αυτόν των 20 χιλιομέτρων. Η μεταφορά του δρομέα στο σημείο της αλλαγής σκυτάλης θα γίνει με λεωφορείο της διοργάνωση, το οποίο θα παραλάβει και τους δρομείς που παρέδωσαν σκυτάλη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου ή μέχρι τη συμπλήρωση των 2.500 συμμετοχών.

*Καθώς η ημέρα συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προτείνουμε στους άντρες φίλους μας, να προτιμήσουν την σκυταλοδρομία με την σύντροφό τους!