Beauty & Style

Top 10: Τι να μην κάνεις και τι να κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου

Αφρόλουτρο με σαμπάνια, φαγώσιμα εσώρουχα και love is in the air να παίζει; Και μόνο που τα γράφω σκιάχτηκα! Πόσο πιο κινηματογραφικά κλισέ πια;

 

 

1 Don’t: Μην πάρεις δώρο κουκλάκι. Μην γίνεσαι τόσο γραφικός. Εκτός κι αν θέλεις να συμβάλλεις στην αύξηση των εσόδων του Κινέζου που σου το πούλησε.

Do: Σοκολάτα. Μέχρι εκεί.

 

2 Don’t: Μην ξεχάσεις να πεις “χρόνια πολλά” σε εκείνη, πιστεύει δεν πιστεύει (και άλλες πολύτιμες συμβουλές για να αποφύγεις τη μουρμούρα.) Να θυμάσαι πως μόνο δύο πράγματα είναι σίγουρα σε αυτή τη ζωή.Ο θάνατος και η γκρίνια του Αγίου Βαλεντίνου.

Do: Στείλε της μήνυμα. Θα το αποθηκεύσει για πάντα (ή τέλος πάντων για όσο είστε μαζί).

 

3 Don’t: Μην σπεύσεις να πεις σε εκείνον “χρόνια πολλά” πρωί πρωί, με την τσίμπλα στο μάτι. Ακόμα και σε περίπτωση που πιστεύει στον Άγιο δεν θα το παραδεχτεί.

Do: Στείλε μήνυμα τύπου “καλημέρα μωρό μου” και άσε τον να κάνει παιχνίδι.

 

4 Don’t: Μην δείτε μαζί τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι. Πραγματικά είναι πολύ βαρετή και δεν έχει τίποτα να ξεπατικώσεις, από όσα (βασικά) ξέρεις.

Do: Είναι ανάγκη να δείτε κάτι; Οπωσδήποτε; Σήμερα;

 

5 Don’t: Μην κάνεις πρόταση γάμου.

Do: Καλύτερα πήγαινε γυμναστήριο. Έτσι, για την αλητεία.

 

6 Don’t: Μην πάρεις ΚΑΝΕΝΑ δώρο που το σχήμα του είναι σε σχήμα καρδιάς (ξέρεις εσύ). Είναι τόσο απελπιστικά ίδια, τόσο απελπιστικά κιτς.

Do: Πάρε ένα βιβλίο. Ναι. (Βάλε και αφιέρωση). Οι βιβλιοπώλες αυτή τη μέρα κλέφτες να γίνουν δηλαδή;

 

7 Don’t: Μην βγείτε έξω για φαγητό σε hot spot εστιάτοριο. Είναι τόσο δύσκολο να βρεις διαθέσιμο τραπέζι και είναι τόσο απογοητευτικό που έχουν κάνει το ίδιο άλλα 20 ζευγάρια με σας.

Do: Μαγείρεψε σπίτι. Απλά. Τρυφερά. Ρομαντικά. Οικονομικά.

 

8 Don’t: Μην κάνεις ό,τι σου προτείνουν οι άλλοι εκτός κι αν βρεις κάτι πραγματικό ενδιαφέρον και πρωτότυπο.

Do: Κάνε ό,τι πραγματικά σου βγαίνει. Ακόμη κι αν το μόνο που θέλεις είναι να ξαπλώσεις στον καναπέ και να κουκουλωθείς μέχρι το λαιμό με την φλις κουβερτούλα σου. Τουλάχιστον κάντε το μαζί.

 

9 Don’t: Μην υποκριθείς ότι περνάς καλά. Φύλαξέ το για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Θα το χρειαστείς.

Do: Αν τελικά περνάς καλά δείξ’το. Δεν χάλασε κι ο κόσμος.

 

10 Don’t: Μην μισείς τους άλλους που γιορτάζουν. Μην αναρτήσεις στο facebook «μισώ τον Άγιο Βαλεντίνο, είναι εμπορική γιορτή».

Do: Άσε τον κόσμο να γιορτάσει. Άνθρωποι είναι και αυτοί.