Beauty & Style

Τα απαραίτητα καλλυντικά για το γυμναστήριο, που δεν πιάνουν χώρο!

Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις όλο το ντουλαπάκι του μπάνιου ή το μπουντουάρ σου στη τσάντα του γυμναστηρίου. Αυτά είναι τα πιο απαραίτητα καλλυντικά για το γυμναστήριο, που μάλιστα δεν πιάνουν και πολύ χώρο.

Αν είσαι γυναίκα

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Ακόμη κι αν δεν πήγες βαμμένη στο γυμναστήριο αυτά τα υγρά μαντηλάκια φρεσκάρουν το πρόσωπό σου στη στιγμή!

Lip balm: Ό,τι πρέπει για σένα που κατά τη διάρκεια της άσκησης σφίγγεις τα χείλη! Τα διατηρεί ενυδατωμένα και απαλά.

Αδιάβροχη μάσκαρα: Ακόμα κι αν ιδρώσεις από την άσκηση, δεν πρόκειται να μείνουν υπολείμματα μαύρου χρώματος στο πρόσωπό σου.

Αφρόλουτρο σώματος με αντιοξειδωτικά: Αποτοξινώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Χρησιμοποίησέ στο στο ντους μετά τη γυμναστική για να χαλαρώσεις.

Ξηρό σαμπουάν. Δεν έχεις χρόνο για λούσιμο; Ρίξε στις ρίζες λίγο από το ξηρό σαμπουάν, θα αναζωογονήσει τα μαλλιά και θα τους δώσει έξτρα άρωμα. Θα τα βρεις σε μορφή spray, όπως οι λακ, και απορροφούν τη λιπαρότητα. Φαντάσου κάτι σαν blotting papers που απορροφούν τη λιπαρότητα του προσώπου, αλλά στα μαλλιά.

Προϊόν κατά της κυτταρίτιδας: Η χρήση μιας κρέμας αδυνατίσματος πριν πας στο γυμναστήριο είναι καλή ιδέα, καθώς σε συνδυασμό με την άσκηση βοηθάει να καεί γρηγορότερα το λίπος.

Αποσμητικό για τις μασχάλες: Σε rollon. Όσο περισσότερο κινείσαι τόσο περισσότερο ιδρώνεις! Γι αυτό το χρειάζεσαι.

 

Αν είσαι άντρας

Ένα καλό ενυδατικό showergel. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα!

Ένα προιόν καθαρισμού για το πρόσωπο: Αν έχεις μαύρα στίγματα, πλένε το πρόσωπό σου με ειδικά στυπτικά προϊόντα. Το ίδιο ισχύει και για τα σπυράκια.

Ενυδατική προσώπου. Σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα σου είναι θαμπή και αφυδατωμένη, επίλεγε προϊόντα σε μορφή τζελ για έξτρα ενυδάτωση με ουσίες όπως η γλυκερίνη και τα ένζυμα, ενώ για τόνωση πρότιμησε καλλυντικά με μαγγάνιο. Η ενυδάτωση θα διαρκεί πολύ, ενώ η ξηρότητα θα εξαφανιστεί.

Αποσμητικό για τις μασχάλες: Σε rollon ή σπρέι.

Τζελ για τα μαλλιά: Θα τιθασεύεσει ό,τι πετάει!

Ενυδατική κρέμα χεριών: Μπορεί να σου φαίνεται πολυτέλεια ή υπερβολή, αλλά αν σηκώνεις βάρη μία κρέμα χεριών θα κάνει τα χέρια σου πιο απαλά και θα μειώσει τα σκασίματα και τους κάλους.