Beauty & Style

Τα 10 προϊόντα που ενυδατώνουν τέλεια πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

Tα προϊόντα προσώπου και σώματος για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά τις διακοπές περιέχουν συστατικά ικανά να ενυδατώσουν την επιδερμίδα, να επαναρθώνουν τις φθορές και να παρέχουν υψηλή προστασία κατά της πρόωρης γήρανσης. Παράλληλα, τα ταλαιπωρημένα κύτταρα του δέρματος παίρνουν μια μεγάλη «ανάσα», κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει φωτεινή και υγιή. Μείωσε τις ζημιές που προκάλεσε η ζέστη και το αλάτι στην επιδερμίδα σου με αυτά τα 10 προϊόντα.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ

1 Apivita Express Beauty – Μάσκα ενυδάτωσης & τροφής με μέλι.

Το βιολογικό εκχύλισμα μελιού και το μέλι, το βούτυρο καριτέ και το υαλουρονικό οξύ θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα έως τα βαθύτερα στρώματά της. Το λάδι ηλίανθου και το βιολογικό λάδι ελιάς έχουν αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και αναπλαστικές ιδιότητες που αναζωογονούν το δέρμα. Αντί για νερό περιέχει έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση.

2 Lierac Masque Confort: Ενυδατική μάσκα προσώπου με ροζ άργιλο ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Ο ροζ άργιλος ενυδατώνει την επιδερμίδα και το εκχύλισμα τριαντάφυλλου έχει αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Χαρίζει αισθητή άνεση, ευεξία και θρέψη σε όλους τους τύπους επιδερμίδας:

3 Korres CC Cream Άγριο Τριαντάφυλλο Light: ενυδατική κρέμα.

Ενυδατική κρέμα που προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει ατέλειες και παρέχει αντιηλιακή προστασία. Με εκχύλισμα Carob Tree που καταπραΰνει από ερεθισμούς και Άγριο Τριαντάφυλλο που εμφανίζει επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.

4 Bioderma Hydrabio Riche Creme Hydratante: φροντίδα βαθιάς ενυδάτωσης με πλούσια υφή για το ξηρό δέρμα.

Η ρύπανση, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι υψηλές θερμοκρασίες διαταράσσουν την κυτταρική δραστηριότητα του δέρματος. Ως αποτέλεσμα το δέρμα αφυδατώνεται τραβάει και χάνει την άνεσή του. Η κρέμα αυτή ενεργοποιεί τη διαδικασία ενυδάτωσης με την πατέντα Aquagenium και η επιδερμίδα επανακτά άνεση απαλότητα και λάμψη.

5 Sostar Ενυδατική κρέμα προσώπου με γάλα γαϊδούρας: Ενυδατική κρέμα προσώπου & λαιμού.

Η πλούσια σύνθεση του γαϊδουρινού γάλακτος με τα υψηλά επίπεδα των φωσφολιπιδίων πρωτεΐνης και ceramides το καθιστούν εξαιρετικό για την αντιγήρανση, τη θεραπεία των ρυτίδων καθώς και για την αναδιάρθρωση και αναγέννηση του προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη επίσης με αλόη, καλέντουλα και ουρία και βοηθάει την επιδερμίδα να αποκτήσει ξανά την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη της, καθώς επαναφέρει την φυσική της υγρασία. Ενυδατώνει βαθιά, ενώ καταπραΰνει την ξηροδερμία που μπορεί να υπάρχει. Κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

6 Optima Organic Aloe Vera Body Lotion: Λοσιόν Αλόης για το σώμα.

Πρόκειται για μη λιπαρή φόρμουλα ταχείας απορρόφησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα σε ραγάδες, ουλές, ξηρό, σκασμένο δέρμα, ηλιακά εγκαύματα, δερματικούς ερεθισμούς και μικρά εγκαύματα.

7 Vichy: Γαλάκτωμα Καθημερινής Φροντίδας μετά τον ήλιο.

Συνδυάζει το υαλουρονικό νάτριο, ένα ισχυρό ενεργό ενυδατικό συστατικό και φυτικό συμπύκνωμα λιπιδίων με μαλακτικές ιδιότητες, συγκρατεί το νερό και ενυδατώνει σε βάθος την αφυδατωμένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα καταπραΰνεται και ενυδατώνεται βαθιά ενώ γίνεται πιο ανθεκτική ενάντια στις επιθέσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

8 Weleda Γαλάκτωμα σώματος καλεντούλας

Περιέχει πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού που δρουν καταπραϋντικά και ανακουφίζουν από την ξηρότητα. Το βιολογικό αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο προσφέρουν βελούδινα απαλή περιποίηση στο δέρμα. Ιδανική περιποίηση δέρματος και μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

9 Frezyderm Hair Repair Mask: Πλούσια μάσκα εντατικής θρέψης και ενυδάτωσης.

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα μαλλιά με αποτέλεσμα να είναι θαμπά, εύθραυστα και χωρίς ζωντάνια αυτή η μάσκα προσφέρει εντατική και ενισχυμένη θρέψη και ενυδάτωση. Περιέχει έλαιο Jojoba, εκχύλισμα Ανθού Βαμβακιού και Ceramides που αναδομούν την τρίχα σε βάθος και αυξάνουν την ελαστικότητα και την αντοχή της, προστατεύουν τα μαλλιά από τη φθορά, μειώνουν το φριζάρισμα και χαρίζουν μεταξένια απαλότητα, λάμψη και ζωντάνια.

10 Klorane Masque Magnolia: Μάσκα με κερί μανόλιας για έντονη λάμψη και επανόρθωση στα θαμπά μαλλιά.

Εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά, καλύπτει την τρίχα και παρέχει φροντίδα σε βάθος, ακόμα και στα πιο κατεστραμμένα μαλλιά. Επαναδομεί την επιφάνεια της τρίχας για να ενισχύσει τη λάμψη και των πιο θαμπών μαλλιών. Το κερί μανόλιας επανορθώνει την ίνα σε βάθος και γεμίζει τις σχισμές στην επιφάνεια της τρίχας κι έτσι τα μαλλιά ανακτούν λεία επιφάνεια στην τρίχα που αναδεικνύει την έντονη λάμψη τους.