Beauty & Style

Σε ξεθέωσε το… γυμναστήριο; Γίνε Θεά σε 10 λεπτά

Βγες ατσαλάκωτη από το γυμναστήριο. Αν έκανες εντατική προπόνηση αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστείς για ένα… καυτό ραντεβού αυτά τα 6 tips θα σε βοηθήσουν να γίνεις θεά σε 10 μόλις λεπτά!

1 Χαλάρωσε

Κάνε μασάζ για 1-2 λεπτά. Το λεμφικό μασάζ στο πρόσωπο βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος πρσφέροντας ηρεμία στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Οι σωστές κινήσεις: κάνε με τα δάχτυλα ελαφριά τσιμπιματάκια στο οβάλ του προσώπου μέχρι τα μάγουλα. Συνέχισε με κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια και πάνω από τα ζυγωματικά με φορά από μέσα προς τα έξω. Κάνε το μασάζ με ένα ενυδατικό λάδι ή μια λοσιόν. 

 

2 Στρώσε δέρμα

Καθάρισε με ένα καθαριστικό το πρόσωπό σου για να απομακρύνεις το σμήγμα, τους ρύπους επιτρέποντας έτσι στο make-up σου να απορροφηθεί ομαλότερα από την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της πιο φυσικό αποτέλεσμα. Δοκίμασε έναν τονωτικό αφρό με μεταλλικά στοιχεία και ψευδάργυρο.

 

3 Τόνωσε τα μάγουλα

Για να τονώσεις το χρώμα της επιδερμίδας σου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα άπλωσε το ρουζ στα μάγουλά σου με ένα μεγάλο πινέλο σβήνοντας σταδιακά προς τους κροτάφους.

 

4 Καλύψου

Στις κηλίδες ή πανάδες άπλωσε ένα ειδικό φον ντε τεν που μειώνει τις δυσχρωμίες. Xρησιμοποίησε λίγη ποσότητα και δουλεψέ το καλύτερα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πτερύγια της μύτης, τα ζυγωματικά και το πιγούνι.

 

5 Δώσε λάμψη

Επέλεξε ένα κατάλληλο serum, ιδανικό να χαλιναγωγεί την ψαλίδα των μαλλιών σου ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη τους. Για να αποφύγεις την υπερβολική ποσότητα, βάλε σε κάθε ένα από τα ακροδάχτυλά σου λίγο προϊόν στο μέγεθος ενός μπιζελιού και κατόπιν άπλωσέ το με απαλές κινήσεις ανάμεσα στις μπούκλες σου από τη ρίζα ως την άκρη..

 

6 Βάλε κόκκινο

Θα χρειαστείς μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να δώσεις έμφαση στο βλέμμα σου με μια μάσκαρα. Αμέσως μετά, ασχολήσου με τα χείλη σου χαρίζοντάς τους γρήγορες, αλλά σίγουρες «πινελιές» με  ένα πλούσιο κραγιόν σε κόκκινο χρώμα.