Beauty & Style

Ποια είναι η σούπερ αντιγηραντική άσκηση; Yotox!

Άσε το botox και πιάσε το yotox, τη γιόγκα προσώπου. Θα τονώσει το πρόσωπό σου και θα σου αφαιρέσει 10 χρόνια! Δεν έχει καμία παρενέρεγεια, χρειάζεσαι μόνον 10 λεπτά την ημέρα, συνήθως βράδυ όταν έχεις καθαρίσει το πρόσωπό σου και έχεις βάλει την κρέμα νύχτας, και είναι διασκεδαστική αλλά αποτελεσματική!

Όπως το σώμα σου χρειάζεται γυμναστική για να παραμείνει σε φόρμα, σφιχτό και τονωμένο, έτσι ακριβώς και οι 57 μυς του προσώπου και του λαιμού σου χρειάζονται προπόνηση! Όσο γυμνάζεις τους μυς σου με το yotox τόσο το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα, ελαστικότητα και οι ρυτίδες μειώνονται. Τα καλά νέα; Οι μυς του προσώπου επειδή είναι πολύ μικρότεροι και λεπτότεροι γυμνάζονται πιο εύκολα από ό,τι οι κοιλιακοί σου!

Μία τυπική «προπόνηση» Yotox

 

1 Προθέρμανση: για χαλάρωση των μυών

Βάλε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο και των δύο χεριών σου στο κέντρο του μετώπου. Τρίψτε το με απαλές κυκλικές κινήσεις και σταδιακά μετατόπιζε τα δάχτυλά σου κατά μήκος των φρυδιών και προς τους κροτάφους εξακολουθώντας να κάνεις κυκλικές κινήσεις.

 

2 Άσκηση για τα μάτια και το «πόδι της χήνας»

Βάλε δείκτη και μεσαίο δάχτυλο και των δύο χεριών στα πλάγια της μύτης. Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα προς τα έξω και κατά μήκος των φρυδιών. Ακολούθησε την κλίση της κόγχης κάτω από τα μάτια και ξανά προς τα πάνω προς τα πλάγια της μύτης. Έπειτα βάλε τους δείκτες στο «πόδι της χήνας» με τα δύο μεσαία δάκτυλα κάτω από την περιοχή των ματιών. Με τους δείκτες σταθερούς στο σημείο μετατόπιζε τα μεσαία δάκτυλα πίσω μπρος.

 

3 Άσκηση για την κυκλοφορία του αίματος

Τσιίμπησε τα μάγουλά σου, πιάνοντας το δέρμα με τα δάχτυλά σου. Πιέσε τα μάγουλα σου ελαφρά.

 

4 Anti-stress άσκηση

Στάσου σε έναν καθρέφτη και κάνε γκριμάτσες για 5 δευτερόλεπτα. Μάζεψε τα χείλη σου (όπως κάνεις σα να ετοιμάζεσαι να σφυρίξεις) και προσπαθήστε να πιέσεις το στόμα προς τα πάνω. Σύσπασε και ζάρωσε όλο το πρόσωπο για πέντε δευτερόλεπτα.

 

5 Αποθεραπεία: Άσκηση γέλιου

Γέλασε, βγάλε τη γλώσσα έξω, δεξιά και αριστερά. Θα ενεργοποιήσεις όλους τους μυς του προσώπου με αποτελεσμα να γίνει πιο φρέσκο και λαμπερό, ενώ θα βελτιωθεί και η υφή και η ποιότητα του δέρματος. Άσε που θα σου φτιάξει και τη διάθεση!