Beauty & Style

Hello August

Δε θα επικεντρωθούμε στο ότι μπήκε ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, όχι, άλλωστε οι περισσότεροι ακόμα ετοιμάζετε τις βαλίτσες των διακοπών σας, έτσι και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τα must προϊόντα που πρέπει να μπουν στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ!

 

Γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε πρόσφατα τα προϊόντα της Life Roots , και τα αγαπήσαμε πραγματικά.

Με την Life Roots είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε προϊόντα προσεκτικά μελετημένα και σχεδιασμένα, φτιαγμένα με ευεργετικά, φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα, ιδανικά για το δέρμα όλης της οικογένειας σας. Επίσης όλα τα προϊόντα Life Roots είναι πιστοποιημένα Vegan από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό V-Label, παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα και είναι δερματολογικά ελεγμένα.

 

Αντηλιακό spray KIWI FIZZ SPF30,

προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία από την ακτινοβολία UVA/UVB, χαρίζοντας λαμπερό ομοιόμορφο μαύρισμα. Το εκχύλισμα kiwi και το έλαιο καρότου, πλούσια σε β-καροτένια, Bιταμίνη C, Bιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά, προστατεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα κατά την έκθεση στον ήλιο. Χάρη στην ανάλαφρη φόρμουλα ξηρού λαδιού, δεν κολλάει στο δέρμα.

Soothing After Sun,

ενυδατικό, δροσιστικό, gel για το πρόσωπο και το σώμα. Το εκχύλισμα κουρκουμά, πλούσιο σε πολύτιμα κουρκουμινοειδή, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και προστατεύει μετά την έκθεση στον ήλιο. Ο χυμός αλόης και το εκχύλισμα βαλσάμου οργανικής καλλιέργειας, καταπραΰνουν ερεθισμούς και κοκκινίλες, χαρίζοντας άμεσα αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης. Η προβιταμίνη Β5 και η Bιταμίνη Ε ενυδατώνουν σε βάθος την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα.

 

Hyaluronic Body Milk 250ml,

ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε βιταμίνες, φυτικά έλαια, βούτυρο καριτέ και υαλουρονικό οξύ, για άμεση ενυδάτωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Detox Hair & Body Mist 150ml,

unisex ελαφρύ αρωματικό mist για το σώμα και τα μαλλιά, με ξυλώδεις, γήνιους και ζεστούς αρωματικούς τόνους. Εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 και εκχύλισμα λάβας, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, για ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών.