Beauty & Style

H fashion blogger Τζούλια Παπαδοπούλου προτείνει τα πιο sexy μαγιό του καλοκαιριού

Μια σύγχρονη Ιουλιέτα που λατρεύει τον Ρωμαίο της στα χρόνια του instagram και του facebook και το αποτυπώνει απενεχοποιημένα στο fashion blog της www.julialovesromeo.com όλα τα στυλ και τις σέξι προτάσεις. Επιλέγει να φοράει υπέροχα εσώρουχα και να φωτογραφίζεται με αυτά προβάλλοντας την ερωτική εκδοχή της και μοδάτα ρούχα στηρίζοντας μέχρι κεραίας το μότο της: «ζω την κάθε μέρα της ζωής μου στο φουλ». Αν τη ρωτήσεις τι αγαπά, εκτός από τα δύο της παιδιά θα σου πει «τη θάλασσα, τα γλυκά, και το αγόρι μου. Α ναι, και τις ψηλοτάκουνες γόβες.» Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τον… εσωτερικό κόσμο της γυναίκας δεν είναι άλλος από την Τζούλια Παπαδοπούλου. Μίλησε στη Φίλια Μητρομάρα και στο wefit.gr και εvoila.

Πάντα παρακολουθούσα ξένα blogs
γιατί μου αρέσουν πολύ αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κάτι δικό μου, μέχρι που η Τζίνα Κωνσταντοπούλου (communication manager της Calin Group) με είδε στο facebook, της άρεσε το στυλ μου και ο τρόπος επικοινωνίας μου με τον κόσμο και μου πρότεινε να δημιουργήσω ένα δικό μου blog. Μου πήρε 2-3 μήνες μέχρι να το πάρω απόφαση και το ξεκίνησα!

Η ονομασία του blog
ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, λόγω της αδυναμίας που έχω για το αγόρι μου και λόγω της αγάπης μου για τα θεατρικά έργα του Σαίξπηρ που έχω δει άπειρες φορές στην Αμερική.

Έκανα μόντελινγκ από μικρή
για αρκετά χρόνια και πάντα είχα μία ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα.

Η μόδα έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώσει
σε οτιδήποτε επιθυμούμε ανάλογα με τη διάθεσή μας και αυτό είναι που την κάνει μοναδική και μαγική.

Μου αρέσουν πολύ τα girly φορέματα
μέχρι το γόνατο, αλλά τρελαίνομαι και για το αντρικό ντύσιμο, ένα ωραίο κομψό παντελόνι με πουκάμισο ή wife beater.

 

 

Τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που κάνουν πιο θηλυκές τις γυναίκες: ένα αέρινο κατά προτίμηση floral φόρεμα, οι pencil φούστες και τα δαντελένια τοπ.

Στα μαγιό φέτος είναι πολύ μόδα
τα ολόσωμα με τα έντονα prints, επίσης τα ολόσωμα με μοντέρνα κοψίματα, τα μπικίνι με βολάν στα top, τα ψηλόμεσα ρετρό μπικίνι και τα χρωματιστά girly μπικίνι με λουλούδια, φρούτα, πεταλούδες κ.λπ.

 

Όταν αγοράζουμε μαγιό
καλό είναι να ξέρουμε τι μας ταιριάζει καλύτερα και κολακεύει το σώμα μας και φυσικά αυτό που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και όμορφα.

 

Οι συμβουλές μου όταν επιλέγεις μαγιό
Αν έχεις μεγάλο στήθος καλό είναι να επιλέξεις μαγιό που να δένει πίσω απο το λαιμό, ή σουτιέν με μπανέλα. Μακριά απο τα στράπλες!
Αντίθετα για μικρό στήθος κολακεύει το στράπλες, η το τριγωνάκι με κάποιο βολάν, κρόσσια, κ.λπ., που δίνουν όγκο.
Αν έχεις μεγάλη περιφέρεια, (δηλαδή είσαι αυτό που λέμε μεσογειακός σωματότυπος ή «αχλάδι»), καλό είναι να εστιάζεται η προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος. Έτσι επίλεξε για το κάτω μέρος ένα απλό μονόχρωμο και κατά προτίμηση σκούρο μπικίνι και κάπως φαρδύ στο πλάι ενώ το σουτιέν προτίμησέ το σε έντονο χρώμα, με καρό, σχέδια κλπ. Μακριά απο τα κορδονάκια στο πλάι του μπικίνι και το brazilian.
Τα κορίτσια με κοιλίτσα, προτιμήστε ένα ολόσωμο σε σκούρες αποχρώσεις και για τα κορίτσια με αντρικό σωματότυπο θα πήγαινε πολύ ένα ολόσωμο μαγιό με κοψίματα που αφήνουν ακάλυπτη την μέση (μονοκίνι), ή μπικίνι με έντονα χρώματα και βολάν.

Ποια είναι η Τζούλια Παπαδοπούλου
Η Τζούλια έχει το fashion blog www.julialovesromeo.com Είναι single μαμά δύο αγοριών, έζησε 15 χρόνια στην Αμερική την οποία αγαπά πολύ, έχει σπουδάσει σχέδιο στο κόσμημα, ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στον Ιωνικό και έκανε στίβο στην ΑΕΚ, της αρέσουν τα ταξίδια, το καλό φαγητό και η μαγειρική. Το όνειρό της είναι ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, γεμάτο με φίλους και ρέγκε μουσική.

 

Όλα τα μαγιό και τα beach dresses είναι Calzedonia, Το καπέλο από τη Sorelle και τα κοσμήματα Vicky Avraam Jewelworks.