Beauty & Style

Επίπεδη κοιλιά με τη βοήθεια της επιστήμης

Αν η διατροφή και η άσκηση δεν μείωσαν την κοιλιά σου τι θα έλεγες να πάρεις και τη βοήθεια της επιστήμης; Κάποια μηχανήματα και μέθοδοι μπορούν να βάλουν ένα χεράκι και να σε βοηθήσουν να κάνεις επίπεδη κοιλιά, χωρίς χειρουργείο, με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας!

 

 

1 Vacupower

Το Vacupower είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει την αερόβια άσκηση, περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής, και την υποπίεση Vacu. Κάνεις δηλαδή διάδρομο αλλά το σώμα σου βρίσκεται σε συνθήκες αρνητικής πίεσης από το στέρνο και κάτω. Γι’ αυτό το λόγο φοράας και μια ειδική ζώνη. Η αίσθηση που έχεις κατά τη διάρκεια της εφαρμογής είναι παρόμοια με αυτή όταν περπατάς μέσα στη θάλασσα. Έτσι, λόγω της δυσκολίας στο περπάτημα που προκαλείται με το μηχάνημα, επιτυγχάνεται ταχύτερα μεγαλύτερη απώλεια θερμίδων. Για να αποκομίσεις όμως τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την εφαρμογή του Vacupower θα πρέπει να ακολουθείς μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και απλά σάκχαρα και να κάνεις τουλάχιστον 12 συνεδρίες. 

2 Hypoxi

Παρόμοιο μηχάνημα με το παραπάνω με συνδυασμό της εναλλασσόμενης πίεσης και της ήπιας αερόβιας άσκησης, υπόσχεται καύση λίπους και επιδερμιδική σύσφιγξη. Μάλιστα η εναλλασσόμενη υψηλή και χαμηλή πίεση, ενεργοποιεί τους ιστούς στις περιοχές όπου το λίπος είναι αποθηκευμένο, επιτρέποντας τη μεταφορά των λιπαρών οξέων από τις συγκεκριμένες περιοχές. Για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά φοράς μια φόρμα με μικροκυψέλες και περπατάς σε έναν κλασικό διάδρομο για να χάσεις πόντους. Το πρόγραμμα Hypoxi ολοκληρώνεται ύστερα από 12 συνεδρίες με 3 επισκέψεις κάθε εβδομάδα.

Διάβασε σχετικά: 3 τροφές για κοιλιά σανίδα!

3 Ραδιοσυχνότητες

Οι συσκευές που εκπέμπουν ραδιοκύματα προσφέρουν σύσφιγξη, αλλά σε προβλήματα τοπικού πάχους μικρού ή μέτριου βαθμού βοηθούν και στη μείωση πόντων. Μηχανήματα με ραδιοσυχνότητες είναι:

  • CoaxMed για λιπόλυση και σύσφιγξη: Η παραγόμενη ενέργεια δρα σε βάθος στο χόριο και στον υποδόριο ιστό καταστρέφοντας επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, αλλά και προκαλώντας την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση των κυττάρων για την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Η συσκευή CoaxMed διαθέτει ακόμα Vacuum που βελτιώνει το περίγραμμα και κάνει λιπογλυπτική. Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούν 6-8 συνεδρίες.
  • Accent: Το σύστημα Accent βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία βοηθά στην απόκτηση επίπεδης κοιλιάς, πιο λεπτών γοφών και μηρών καθώς και στη σύσφιξη. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνώνονται, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 5-6 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ενώ βελτίωση θα δεις τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή.  

4 Μεσοθεραπεία

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία ο ειδικός εγχέει συστατικά όπως καρνιτίνη και φωσφατιδυλοχολίνη, που επιταχύνουν τη λιπόλυση. Οι απαραίτητες συνεδρίες είναι γύρω στις τρεις (μία ανά μήνα), αλλά ο αριθμός τους εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Οι μελανιές που θα εμφανιστούν θα υποχωρήσουν μέσα σε μία έως δύο εβδομάδες.

Διάβασε σχετικά: Ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος να χάσεις το λίπος της κοιλιάς;

5 Κρυολιπόλυση

Οι καινούριες συσκευές παγώνουν το λίπος αντί να το θερμαίνουν, κάνοντας τη διαδικασία πιο ευχάριστη. Με μια συνεδρία μπορεί να επιτευχθεί μείωση του τοπικού λίπους 25%-30%. Το αποτέλεσμα θα αρχίσει να φαίνεται από την 3η έως την 9η εβδομάδα.