Beauty & Style

Έχουμε τη συνταγή για ήρεμο σώμα στον αγώνα με άρωμα λεβάντας!

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα ενυδατικά που μοσχομυρίζουν λεβάντα, υπόσχονται να σου χαρίσουν πιο απαλό δέρμα (και πιο ήρεμο νευρικό σύστημα) αλλά και να καταπραύνουν οποιονδήποτε ερεθισμό της επιδερμίδας. Ό,τι χρειάζεσαι μια μέρα πριν τον αγώνα, ή για όσα αγωνίζεσαι κάθε μέρα.

 

 

 

 

 

Korres Ενυδατικό Γαλάκτωμα Άνθη Λεβάντας 200ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με άνθη λεβάντας πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αποτελεί πηγή ενέργειας για το δέρμα σου.

Τι περιέχει: αμυγδαλέλαιο, προβιταμίνη Β5, ενεργή Αλόη και βούτυρο karite, που ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί. Διαθέτει δροσερό άρωμα φρεσκοκομμένης λεβάντας και φύλλα εσπερειδοειδών. Διαθέτει εξαιρετική καταπραϋντική δράση και με την τακτική εφαρμογή του, απαλύνει τις ρυτίδες του λαιμού και θρέφει βαθιά το ξηρό δέρμα. Παράλληλα, καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να προκαλεί στην επιδερμίδα ερεθισμούς.

Με 92,3% συστατικά φυσικής προέλευσης, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς: paraben, σιλικόνη, mineral oil, οινόπνευμα είσαι σίγουρη ότι έχει το απόλυτο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος.

 

2 Apivita Caring Lavender Ενυδατική Κρέμα & Καταπραϋντική για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 150 ml

Ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα σώματος, υποαλλεργική με λεβάντα καθ ελαιόλαδο, ιδανική για ευαίσθητη ή ξηρή επιδερμίδα.

Τι περιέχει: Με 95% φυσική σύνθεση, περιέχει Lauryl Olivate που προσφέρει άμεση καταπράυνση από αισθήματα κνησμού, καύσου και «τσούξιμο» της επιδερμίδας, Ελληνικό εκχύλισμα λεβάντας, αλλαντοΐνη και α- bisabolol, γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητές τους, σύμπλοκο ενυδάτωσης με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι, βιοδραστική αλόη και προβιταμίνη B5 (πανθενόλη) που προσφέρουν άμεση και εντατική ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμα, κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ, έλαιο αμυγδάλου και ελληνικό ελαιόλαδο που θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα. Επιπλέον περιέχει το πατενταρισμένο έγχυμα από 3 ειδή σιδερίτη και βιταμίνη E που παρέχουν ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φροντίδα του ατοπικού δέρματος (έκζεμα) ενώ είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 3 ετών.

  

3 Dr. Organic, Organic Lavender Skin Lotion 200ml

Το γαλάκτωμα σώματος με βιολογική λεβάντα είναι ένα αρωματικό γαλάκτωμα εντατικής ενυδάτωσης, που χαρίζει ανανέωση και ζωντάνια στην επιδερμίδα. Το Organic Lavender Skin Lotion απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και έχει καταπραϋντική, αναζωογονητική και ανανεωτική δράση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Βοηθάει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και ενυδατώνει την ενδοκυτταρική δομή του, αφήνοντάς το απαλό, βελούδινα λείο και τέλεια ισορροπημένο.

Τι περιέχει: Έλαιο Λεβάντας, χυμό Αλόης Βέρα, Shea butter, Ελαιόλαδο, έλαιο από Ηλίανθο, Ιρλανδική Κετραρία, Βιταμίνες Α & Ε.

Τα προϊόντα dr.organic δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν παραβένες (parabens), sodium lauryl sulphate (SLS) ή τεχνητά αρώματα.

  

4 Aveeno Daily Moisturising Lotion Lavender 200 ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος. Προσφέρει 24ωρη ισχυρή ενυδάτωση. Με απαλό άρωμα λεβάντας και χωρίς parabens.

Τι περιέχει: κολλοειδές βρώμης, γλυκερίνη, διμεθικόνη που προσφέρει τόνωση, ενυδάτωση, καταπράυνση της επιδερμίδας.

 

5 Weleda Χαλαρωτικό λάδι λεβάντας 100ml

Το λάδι χαλάρωσης με λεβάντα της Weleda αναδύει το άρωμα και τη ζεστασιά της Προβηγκίας, χαλαρώνει ευχάριστα το σώμα και το πνεύμα και χαρίζει έναν ήσυχο ύπνο.

Τι περιέχει: Η εξισορροπημένη σύνθεσή του από εκλεκτό αμυγδαλέλαιο και ελαφρύ σησαμέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό.

Φίλια Μητρομάρα