Beauty & Style

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε μία καρδιά με προϊόντα στοχευμένης περιποίησης Rilastil!

Ένα δώρο από καρδιάς από το wefit.gr και τη Rilastil!

Για 45 χρόνια η Rilastil πρωτοστατεί ως ηγέτης στη φροντίδα του δέρματός σου: μία πρώτης κατηγορίας και ποιότητας μάρκα, 100% Ιταλική. Όλα τα προϊόντα Rilastil δημιουργήθηκαν ως στοχευμένες δερματολογικές λύσεις για κάθε πρόβλημα του δέρματος. Τώρα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μία καρδιά γεμάτη με 4 προϊόντα στοχευμένης περιποίησης Rilastil:

1 Rilastil Aqua Moisturizing Face Cleanser

Καθαριστικό προσώπου με φυσιολογικό pH για καθημερινή χρήση. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους από την επιδερμίδα, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και απαλότητα, διατηρώντας την ανανεωμένη και τονωμένη. Υποαλλεργικό, άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς SLES, SLS. Αποκαθιστά τα σωστά επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας (Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους για επιφανειακή ενυδάτωση), προσφέρει βαθιά ενυδάτωση (Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού μοριακού βάρους)και απαλότητα (έλαιο Oenothera με Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα)

2 Rilastil Daily Care Micellar Solution

Καθαριστικό ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια, που δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητεςΑπομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους με τη μέγιστη φροντίδα και με σεβασμό στη φυσιολογική ισορροπία της επιδερμίδας. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens, SLES, SLS και άρωμα, pH όμοιο με αυτό των δακρύων. Έχει μαλακτική και καταπραϋντική δράση ( α-Βισαβολόλη), φυσική αντιοξειδωτική δράση, αντιμετωπίζει και αναστέλλει τον σχηματισμό των ελευθέρων ριζών (εστεροποιημένη Βιταμίνη Ε)και υγροσκοπική και ενυδατική δράση (Γλυκερίνη).

3 Rilastil Repairing Lip Stick

Επανορθωτικό στικ για τα χείλη. Θρεπτική και προστατευτική δράση με 5% βούτυρο καριτέ. Για πολύ ξηρά και σκασμένα χείλη. Προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και προστατευτική δράση (βούτυρο καριτέ 5%), σύσφιξη και ελαστικότητα (εκχύλισμα schizandrachinensis).

4 Rilastil Repairing Hand Cream

Κρέμα χεριών που λειτουργεί ως φραγμός ενάντια σε εξωτερικές επιθέσεις, προστατεύει και θρέφει την επιδερμίδα, διατηρώντας την ελαστικότητά της. Επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούν καιρικές συνθήκες και ερεθιστικές ουσίες. Αποκαθιστά τον υδρολιπιδικό φραγμό. Έχει μαλακτική, ενυδατική και προστατευτική δράση (βούτυρο καριτέ 20%), προσφέρει σύσφιξη και ελαστικότητα (εκχύλισμα schizandrachinensis), απαλότητα και ελαστικότητα (γλυκερίνη 3%) και ενυδάτωση (βεταϊνη 2%).

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και κέρδισε μία καρδιά με προϊόντα στοχευμένης περιποίησης Rilastil.

Όροι συμμετοχής εδώ.