Beauty & Style

Bast: Αυτά τα προϊόντα φροντίδας σε προετοιμάζουν για σκληρές προπονήσεις!

Ανακάλυψε τα Bast, τα μοναδικά προϊόντα φροντίδας για όσους γυμνάζονται, και ακολούθησε τη ρουτίνα φροντίδας των κορυφαίων αθλητών πριν και μετά την προπόνηση!

Η φροντίδα και η περιποίηση είναι εξίσου απαραίτητη με την αποθεραπεία, πριν και μετά την προπόνηση. Οι κορυφαίοι αθλητές, όπως Emiliano Zapata, Granville Stanley Hall, Winston Churchill και Pierre de Coubertin, ξέρουν ότι η σωστή φροντίδα του σώματος είναι εξίσου σημαντική με την υγεία τους, γι' αυτό και επιλέγουν τα προϊόντα τους με βάση τις πραγματικές ανάγκες τους, ρίχνοντας βάρος στην ποιότητα αλλά και στην αποτελεσματικότητά τους.

Τα BAST, γαλλο-σουηδικά προϊόντα φροντίδας σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση για αθλητές και όσους γυμνάζονται, περιέχουν συστατικά που βελτιώνουν την απόδοσή σου αλλά και την αυτοπεποίθηση. Τα BAST καλύπουν όλες τις ανάγκες του σώματος κάποιου που γυμνάζεται συστηματικά: μυϊκούς πόνους, ερεθισμούς, οσμές, υγιεινή.

Τι προϊόντα φροντίδας να χρησιμοποιήσεις πριν την προπόνηση

Το να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση είναι το μυστικό για τη φροντίδα της υγείας και της εμφάνισής σου μακροπρόθεσμα. Η τακτική άσκηση, 30 -45 λεπτά για 3-4 φορές την εβδομάδα, όχι μόνο διατηρεί το βάρος σου σταθερό, αλλά προλαμβάνει επίσης την εμφάνιση καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού, υπέρτασης, διαβήτη, αρθρίτιδας και απώλειας οστικής μάζας. Ωστόσο, η γυμναστική δεν έχει να κάνει μόνο με τη φυσική σου κατάσταση. Ανακουφίζει από το στρες και προωθεί την πνευματική διαύγεια με την απελευθέρωση σεροτονίνης (ορμόνης της χαράς) στον εγκέφαλο. Πριν την προπόνηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που θα σε προετοιμάσουν για τις νέες προκλήσεις.

Η κρέμα προετοιμασίας για την προπόνηση Bast Pre Action Cream προετοιμάζει τους μυς και το μυαλό για τις προκλήσεις και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού. Η κρέμα περιέχει δραστικές ουσίες που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος και θερμαίνουν τους μυς, προετοιμάζοντάς τους για την προπόνηση ενώ μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού. Τα φυτικά έλαια τρέφουν και βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Η καταπραϋντική αλοιφή Bast Liniment ενεργοποιεί τους χαλαρούς μυς και χαλαρώνει τους τεντωμένους μυς. Προσφέρει τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραυντική δράση. Πριν την προπόνηση ζεσταίνει τους μυς ενώ μετά την προπόνηση χαλαρώνει τους τεντωμένους μυς.

Τι προϊόντα φροντίδας να χρησιμοποιήσεις μετά την προπόνηση

Ο καθαρισμός του σώματος και των μαλλιών μετά την προπόνηση είναι επιτακτικός. Όταν γυμνάζεσαι ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι, και αυτό συμβαίνει επειδή λειτουργεί σαν ένα φυσικό αιρ κοντίσιον για το δέρμα σου. Η διαδικασία της εφίδρωσης βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος από τους ρύπους, τα υπολείμματα προϊόντων και τα βακτήρια στην επιφάνεια του δέρματός σου, τα οποία πρέπει να αφαιρέσεις μετά την προπόνηση καθαρίζοντάς το.

Η κρέμα αποκατάστασης Bast Post Action Cream δροσίζει, ενισχύει την αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Έχει ηρεμιστική και αναζωογονητική δράση και είναι ιδανική για μετά την προπόνηση.

Το καθαριστικό μαλλιών και σώματος Bast Head & Body wash είναι βασισμένο σε φυσικά συστατικά με άρωμα μέντας, το λούσιμο των μαλλιών και ο καθαρισμός του σώματος μετατρέπεται σε μία αναζωογονητική εμπειρία. Αναζωογονεί τα μαλλιά, το δέρμα και τη διάθεσή σου!

Bast: σχεδιασμένα για αθλητές και αθλούμενους

Μπορεί να είσαι σε θέση να βγάζεις την προπόνηση ενός επαγγελματία αθλητή αλλά φρόντισε λίγο παραπάνω και τον εαυτό σου. Δοκίμασε αυτά τα δύο προϊόντα, που θα σε προστατέψουν από τα βακτήρια αλλά και θα σου χαρίσουν απαλό δέρμα.

Bast Hand Cream: κρέμα χεριών

Τι κάνει: Απορροφά την υπερβολική υγρασία και τη λιπαρότητα και προστατεύει τα χέρια από τα βακτήρια. Περιέχει φυσικά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα σας και αφήνουν την επιδερμίδα των χεριών σας απαλή. Τα ενεργά συστατικά προστατεύουν από τα βακτήρια και απορροφούν τη λιπαρότητα και την υγρασία.

Bast Footcream: Κρέμα ποδιών

Τι κάνει: Έχει απαλυντική δράση, μαλακώνει τις σκληρύνσεις, επιταχύνει την ανάπλαση του σκασμένου δέρματος. Πειρέχει shea butter που μαλακώνει τις σκληρύνσεις της επιδερμίδας, προστατεύει και αναπλάθει τα σκασίματα της επιδερμίδας, διατηρώντας το δέρμα ελαστικό και τα πόδια απαλά και μαλακά.