Beauty & Style

8 τρικ για να δείξεις αδύνατη με το μαγιό σου

Pretty, comfortable & sexy! Αυτό είναι το slogan του φετεινού καλοκαιριού. Ό,τι σωματότυπο κι αν έχεις μπορείς να φορέσεις το μαγιό που σου ταιριάζει και να δείξεις Θεά στην παραλία!

Τρικ νο 1: Στάσου σωστά
Η σωστή στάση του σώματος και φυσικά η αυτοπεποίθηση μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα πιο ψηλό κορμό και να δείξεις πιο αδύνατη. Βοηθά τους κοιλιακούς να δείχνουν επίπεδοι, ενώ μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των ανασηκωμένων γλουτών. Πώς θα τα καταφέρεις; Κράτησε το κεφάλι σου ψηλά, φέρε τους ώμους σου προς τα πίσω και πρόβαλε το στήθος σου προς τα έξω.

Τρικ νο 2: Πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά
Κι όμως μία τόσο εύκολη κίνηση μπορεί να σου προσθέσει πόντους και να αναδειξει τη σιλουέτα σου.

Τρικ νο 3: Διάλεξε το σωστό αντηλιακό
Φρόντισε να βάλεις ένα αντηλιακό με τον δείκτη προστασίας που εσύ επιθυμείς, αλλά από πάνω άπλωσε ένα λάδι μαυρίσματος που θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει λαμπερή, υγιής και σέξι.

Τρικ νο 4: Βάλε ψηλοτάκουνα
Βρες ένα ζευγάρι πλατφόρμες στην απόχρωση του δέρματός σου. Έτσι θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι τα παπούτσια είναι η προέκταση των ποδιών σου. Οι γάμπες σου θα είναι κομψές ενώ εσύ θα δείχνεις ψηλότερη και πιο αδύνατη.

Τρικ νο 5: Επίλεξε beach dresses με κρόσια
Μπορούν να καλύψουν έξυπνα τα ψωμάκια και να σε κάνουν να δείχνεις σέξι καθώς θα περπατάς και θα ανεμίζουν τα κρόσια στα πόδια σου.

Τρικ νο 6: Περπάτα με χάρη
Ανασήκωσε τους γλουτούς και σφίξε τους κοιλιακούς. Αυτό κάνει πιο σταθερό το περπάτημα και σε δείχνει ψηλότερη και επομένως πιο αδύνατη.

Τρικ νο 7: Κάνε διατάσεις
Έστω και για πέντε λεπτά κάνε κάποιες διατάσεις πριν βγεις στην παραλία. Οι διατάσεις βοηθούν το σώμα σου να ξαναβρεί την ελαστικότητά του και να διατηρήσεις τη σωστή στάση του σώματός σου για να δείχνεις πιο λεπτή.

Τρικ νο 8: Βρες το σωστό μαγιό
Ό,τι κι αν κάνεις θα πρέπει να βρεις το μαγιό που ταιριάζει στο σωματότυπό σου και θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία. Οι φωτογραφίες από τη νέα συλλογή της women’secret θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα.

Οι φωτογραφίες είναι από τη νέα συλλογή της women’secret που δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993 και έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την άνεση. Το πρώτο κατάστημα της women’secret θα το βρεις στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.