Beauty & Style

8 super fast κόλπα ομορφιάς για πολυάσχολες

Δεν έχεις καθόλου χρόνο; Με αυτά τα κόλπα ομορφιάς περάσε την καθημερινή σου φροντίδα από συνοπτικές διαδικασίες.

1 Άνοιξε τα μάτια σου
Ξύπνησες με πρησμένα μάτια; Βρέξε δύο φακελάκια τσάι και τοποθέτησέ τα από κάτω. Τα συστατικά του τσαγιού θα βοηθήσουν στην κυκλοφορία του αίματος και θα κάνουν το πρήξιμο να υποχωρήσει σε λίγα μόλις λεπτά. Δεν έχεις τσάι; Δυο μεταλλικά κουτάλια πάνω στα μάτια για 5 λεπτά θα κάνουν το ίδιο!

2 Λούσου χωρίς νερό
Για να είναι το λούσιμό σου ολοκληρωμενο χρειάζεται να περάσεις το σαμπουάν 2 φορές. Την πρώτη φορά για να καθαρίσεις τα μαλλιά σου και τη δέυτερη για να κάνεις μασάζ ώστε να εισχωρήσουν τα θρεπτικά συστατικά στην τρίχα και να λάμψουν τα μαλλιά σου. Όταν βιάζεσαι κάνε ένα πέρασμα και γρήγορο μασάζ ή δοκίμασε τα ξηρά σαμπουάν που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις νερό, απλώς ψέκασε στη ρίζα αυστηρά και μόνο. Έπειτα, στέγνωσε με το σεσουάρ γιατί το ξηρό σαμπουάν αφήνει λευκά υπολλείματα τα οποία αφαιρούνται με το πιστολάκι.

3 Στέγνωσε τα νύχια σου σε χρόνο dt
Τα έβαψες αλλά πρέπει να φύγεις για δουλειά; Για να στεγνώσουν γρήγορα τοποθέτησέ τα σε ένα μπολ με κρύο νερό για 1 με 3 λεπτά.

4 Δώσε λάμψη στην επιδερμίδα σου
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι αναμείξεις με το foundation ή την ενυδατική σου κρέμα μικρή ποσότητα υγρό highlighter.

5 Απόκτησε juicy χείλη
Σκέπασε τα χείλη σου με ένα απολεπιστικό προσώπου και άφησέ το για 30 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη φουσκώνουν, καθώς διεγείρεται η ανανέωση των κυττάρων.

6 (Τε)λεια μαλλιά
Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν, δε χρειάζεσαι serum ή ειδικά προϊόντα. Λίγη κρέμα χεριών μπορεί να πατάξει κάθε τρίχα που «πετάει»! Μόνο μην υπερβάλλεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις λιπαρότητα.

7 Προτίμησε τις BB ή τις CC
Γιατί κάθε πρωί να φοράς ενυδατική, αντιγηραντική, αντηλιακή, make up όταν μπορείς να βάλεις ένα μόνο προϊόν και να εξοικονομήσεις και χρήματα και χρόνο; Επίλεξε μία κρέμα BB ή CC και είσαι έτοιμη με ένα μόνο άπλωμα.

8 Το τέλειο φυσικό μακιγιάζ σε 5 κινήσεις
Απλωσε μία κρέμα ΒΒ ή CC,κάνε περίγραμμα στα μάτια με eyeliner, βάψε τις βλεφαρίδες σου με μαύρη μάσκαρα, βάλε λίγο ρουζ και ένα λιπ γkλος. Έτοιμη!