Beauty & Style

Τα συστατικά που έχει το φον ντε τεν σου σε καλύπτουν;

Τα φον τε ντεν είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά προστατευτικά και αντιγηραντικά συστατικά. Περιέχουν φυσικούς γαλακτωματοποιητές, φυσικά φίλτρα προστασίας, κοκτέιλ αντιοξειδωτικών βιταμινών (C, Ε κλπ.), πρωτεΐνες καθώς και επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα που αποτρέπουν την καταστροφή της επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση, την έκθεση στις επικίνδυνες υπεριώδεις ακτίνες ή την ατμοσφαιρική ρύπανση. Δες και τι άλλο περιέχουν:

Στρογγυλεμένα και μικρότερου μεγέθους μόρια χρωστικών: Το μέγεθός τους διευκολύνει το ομοιόμορφο άπλωμα του προϊόντος με μια αξιοθαύμαστα απαλή και αέρινη αίσθηση, που εμποδίζει τη δημιουργία κρούστας και τα σπασίματα στα σημεία έκφρασης της επιδερμίδας του προσώπου.

Πηκτικές σιλικόνες: Είναι μικροσκοπικά στοιχεία στη σύνθεση του φον ντε τεν, όπου επιτρέπουν να γλυστρά πάνω στην επιδερμίδα και στη συνέχεια εξατμίζονται, αφήνοντας ένα αέρινο τελείωμα.

Πούδρες ή μικροΐνες: Απορροφούν το σμήγμα από τις λιπαρές επιδερμίδες, αφήνοντας στο δέρμα μια ανάλαφρη και απαλή αίσθηση.
Μικρομόρια αντανάκλασης του φωτός: Πρόκειται για χρωστικά μόρια τα οποία σαν μικροσκοπικοί καθρέφτες αντανακλούν και διαχέουν το φως από την επιφάνεια της επιδερμίδας σβήνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επιπλέον ελαχιστοποιούν τη θαμπάδα και ενισχύουν το φυσικό τόνο της επιδερμίδας.

Καθαρό διοξείδιο του τιτανίου: Ένα συστατικό που δρα σαν αντηλιακό φίλτρο παρέχοντας σταθερή απορροφητικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας και αναδεικνύοντας τη φυσική διαύγεια της επιδερμίδας.

Εστέρας Σταθεροποίησης: Διατηρεί το φον ντε τεν σταθερό, ελέγχοντας λιπίδια στα μόρια πούδρας και συνδέοντάς τα σε σχήμα πλέγματος.

Νερό: Η αφθονία ενυδατικών παραγόντων στις συνθέσεις τους προσφέρουν σημαντική ενυδάτωση αμέσως και για όλη την ημέρα και μακροπρόθεσμα βοηθά στην απαλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Βιταμίνες και ιχνοστοιχεία: Όπως νάτριο και κάλιο που συγκρατούν την υγρασία, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας και ασβέστιο που ηρεμεί και εξισορροπεί το δέρμα.

Ποιο φον ντε τεν να διαλέξεις;

Τα oil-free είναι για τις λιπαρές επιδερμίδες. Καλύπτουν τη γυαλάδα, ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος.

Τα υγρά φον ντε τεν με σύνθεση ελαιώδη ή λιπιδική ή τα κρεμώδη υδατικά προϊόντα ενδείκνυται για τις ξηρές επιδερμίδες.

Τα υγρά με βάση το νερό είναι κατάλληλα και για τους μεικτούς τύπους.

Τα στικ είναι πρακτικά γιατί ελέγχουν εύκολα την ποσότητα του προϊόντος που χρησιμοποιείς.

Τα κόμπακτ φον ντε τεν είναι κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες και πολύ εύκολα στη χρήση.