Beauty & Style

6 λύσεις στα αντρικά προβλήματα ομορφιάς

Αγαπάς το καλοκαίρι; Αυτό μάλλον δεν σε αγαπά. Στην πραγματικότητα, σε κάνει να μοιάζεις λιπαρός και ιδρωμένος αλλά αυτές οι 6 λύσεις στα αντρικά προβλήματα ομορφιάς θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα σωστά προϊόντα.

Πρόβλημα: Τα σπυράκια κερδίζουν τις πρώτες εντυπώσεις
Η λύση: Μην αφήνεις την ακμή του σώματός σου να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα εκεί που έχουν βγει αντί να τα συγκεντρώνουν οι κοιλιακοί σου. Το σαλικυλικό οξύ, ένα κοινό συστατικό σε καθαριστικά προσώπου, είναι η απλούστερη λύση για να καθαρίσεις μία καλή από τα σπυράκια. Επίσης υπάρχουν στην αγορά scrub σώματος που βοηθούν να διεισδύσει το συστατικό στο στήθος και την πλάτη και να μειώσει τα σπυράκια.
Δοκίμασε αυτά τα προϊόντα.

Πρόβλημα: Και συ λάμπεις Μπάμπη μου!
Η λύση: Όταν ο ιδρώτας αναμειγνύεται με τη λιπαρότητα του δέρματος, το αποτέλεσμα είναι να λάμπει το πρόσωπό σου αντανακλώντας το φως του ήλιου. Για την καταπολέμηση της λιπαρότητας επίλεξε μια ενυδατική κρέμα η οποία μπορεί να μειώσει τη λιπαρότητα. Εφάρμοζε τη το πρωί. Σου προτείνουμε αυτά τα προϊόντα.

Πρόβλημα: Τα μαλλιά σου είναι μες στη λίγδα!
Η λύση: Η παραγωγή λιπαρότητας από τους σμηγματογόνους αδένες συγκεντρώνονται στο τριχωτό της κεφαλής σου και το καλοκαίρι αυτό μπορεί να σημαίνει βαριά, λιπαρά μαλλιά, και νιφάδες στο κεφάλι και τους ώμους σου. Αυτά τα προϊόντα θα σε βοηθήσουν.

Πρόβλημα: Η ηλιοθεραπεία σε γερνάει
Η λύση: Η σκουρόχρωμη επιδερμίδα είναι αρκετά ανθεκτική στον ήλιο. Η μελανίνη μπορεί να σε προστατεύσει από το έγκαυμα, αλλά όχι και από τη φωτογήρανση και τον καρκίνο του δέρματος. Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μειώνει το κολλαγόνο, την πρωτεΐνη που καταπολεμά τη χαλάρωση, την ελαστικότητα και τις ρυτίδες. Το αντίδοτο είναι η βιταμίνη C αλλά και το πόσιμο κολλαγόνο. Ιαπωνική μελέτη διαπίστωσε ότι αυτή μειώνει το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στο λείο δέρμα. Επίλεξε ένα αντηλιακό με αντιοξειδωτικούς παράγοντας για να επιδιορθώσεις τις βλάβες και να συμβάλλεις στην πρόληψη των ρυτίδων ταυτόχρονα. Σου προτείνουμε τα καλύτερα αντηλιακά.

Πρόβλημα: Το πρόσωπό σου είναι τραχύ
Η λύση: Τα σπορ στο νερό και κάτω από τον καυτό ήλιο κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και αφυδατωμένη. Γι’ αυτό επίλεξε προϊόντα σε μορφή τζελ για έξτρα ενυδάτωση με συστατικά όπως η γλυκερίνη ενώ για τόνωση τα καλλυντικά με μαγγάνιο είναι καλή επιλογή. Η ενυδάτωση θα διαρκεί πολύ, ενώ η ξηρότητα θα εξαφανιστεί κατά 80%. Δες εδώ προϊόντα για την περίπτωσή σου

Πρόβλημα: Μυρίζει ο ιδρώτας σου
Η λύση: Τι να κάνεις για να ιδρώνεις λιγότερο το καλοκαίρι; Απόφυγε τα συνθετικά υφάσματα, που ευνοούν την κακοσμία, κάνε συχνά ντους με αφρόλουτρο και επίλεξε ένα αποσμητικό για έντονο ιδρώτα, κατά προτίμηση χωρίς άρωμα, που δεν αναστέλλει τη διαδικασία της εφίδρωσης. Δοκίμασε κάποιο από αυτά τα αποσμητικά.

Πρόβλημα: Μύκητες στα πόδια
Η λύση: Σαγιονάρες δεν έχεις; Μην περπατάς ξυπόλυτος στους κοινόχρηστους χώρους, στην πισίνα και στα ντους. Όπου υπάρχει υγρασία, παραμονεύουν και οι μύκητες. Αυτά τα προϊόντα θα τους εξαφανίσουν!