Beauty & Style

3 εύκολα τρικ για sexy κυματιστά μαλλιά

Αυτά τα κυματιστά, ανέμελα και sexy μαλλιά μπορείς να τα αποκτήσεις εύκολα – ακόμη κι αν δεν έχεις βουτήξει καθόλου στη θάλασσα – μέσα σε 15 λεπτά το πολύ! Απόφυγε τα άκρως κλασσικά και αυστηρά looks και απόκτησε πιο bocho διάθεση με αυτά τα εύκολα look για μαλλιά παραλίας. Οι σταρ σου δείχνουν τον δρόμο, εμείς σου δείχνουμε τον τρόπο.

1 Salty look όπως της J Lo

Απόκτησε το salty look σε λιγότερο από 20 λεπτά, χωρίς σίδερο για μπούκλες.

Βρέξε τα μαλλιά σου με λίγο νερό και χώρισέ τα τέσσερις ίσες τούφες.

Στρίψε την κάθε τούφα με το δάχτυλό σου μέχρι να αρχίσει να σφίγγει και να μαζεύεται προς τα πάνω. Τύλιξέ τη σε ένα σφιχτό κότσο και στερέωσέ τη με ένα τσιμπιδάκι. Κάνε το ίδιο για τις υπόλοιπες

Στέγνωσε με το σεσουάρ καλά. Αφαίρεσε τα τσιμπiδάκια και χώρισε τις μπούκλες με τα δάχτυλα μας.

Κρέπαρε ελαφρώς τη ρίζα και ψέκασε με λακ. Έτοιμα.

 

2 Κυματιστά όπως της Kate Hudson

Είτε έχεις μακριά μαλλιά είτε κοντά κάνε το εξής: Βρέξε ελαφρώς τα μαλλιά σου. κάνε μερικά κοτσιδάκια και πέρασέ τα από πάνω με ένα σίδερο ισιώματος πατώντας τες για 2 – 3 λεπτά. Λύσε τις κοτσίδες και είναι έτοιμα. Όσο πιο πολλές και ψιλές είναι οι κοτσίδες σου τόσο πιο λεπτά τα κύματα στα μαλλιά σου. Έτοιμα!

 

3 Sexy waves όπως της Jennifer Aniston

Βρέξε ελαφρώς τα μαλλιά σου ή ξεκίνα λίγο πριν στεγνώσουν τελείως.

Πιάσε μια μικρή τούφα και στριφογύρισέ τη με τα δάκτυλά σου μέχρι την κορυφή. Ενώ την κρατάς γυρισμένη, στέγνωσέ τη με το πιστολάκι ξεκινώντας από την κορυφή προς τα κάτω. Ψέκασέ τη με λακ.

Κάνε το ίδιο για όλο το κεφάλι. Όταν τελειώσεις γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και χτένισε με τα δάκτυλά σου τα μαλλιά σου. Έτοιμη!

 Photo:www.huffingtonpost.com