Reviews

Κρύσταλλοι Θάλασσας Ακταία: Η καλύτερη αποτοξίνωση έρχεται από τη θάλασσα!

Αν θέλεις να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου, να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου, να τονώσεις τον οργανισμό σου δοκίμασε τους Κρυστάλλους Θάλασσας ΑΚΤΑΙΑ. Είναι ένα νέο μοναδικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται όπου και όπως το επιτραπέζιο αλάτι. Περιέχουν 85 μεταλλικά ιχνοστοιχεία και μικρο-ιχνοστοιχεία, ίδια με αυτά που περιέχονται στο θαλασσινό νερό και στο αίμα μας, όπως: Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Κάλιο, Κοβάλτιο, Νάτριο – όλα απαραίτητα για την υγεία του οργανισμού ενώ η μοναδική πρώτη ύλη και ο τρόπος παραγωγής τους εξαλείφουν την ανάγκη της παραμικρής επεξεργασίας ή προσθήκης οποιασδήποτε συντηρητικής και πρόσθετης ουσίας. Οι Κρύσταλλοι Θάλασσας Ακταία “με τη δύναμη του ήλιου και του αέρα” χρησιμοποιούνται όπως και το αλάτι και παράγονται εφαρμόζοντας μία εφεύρεση παγκοσμίως κατοχυρωμένη!

 

 

Επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν ότι το αλάτι λειτουργεί ως ρυθμιστής και εξισορροπεί την ποσότητα νερού μέσα και έξω από τα κύτταρα. Υπάρχουν δυο «ωκεανοί» νερού μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Ο ένας βρίσκεται εντός των κυττάρων και ο άλλος εκτός. Η υγεία εξαρτάται από την ισορροπία μεταξύ του όγκου αυτών των δύο «ωκεανών», που επιτυγχάνεται με το ανεπεξέργαστο αλάτι, πράγμα που ισχυροποιεί και ενισχύει τη χρήση των Κρυστάλλων Θάλασσας. Πολυετείς κλινικές έρευνες διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση ανεπεξέργαστου, μη ραφιναρισμένου θαλασσινού αλατιού προφυλάσσει τον ανθρώπινο οργανισμό από πολλές ασθένειες, βοηθά στο μεταβολισμό καθώς και στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Ποια είναι τα οφέλη των Κρυστάλλων Θάλασσας Ακταία

Λόγω του τρόπου παραγωγής και, συνεπώς, της απουσίας οποιασδήποτε επεξεργασίας, διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία του θαλασσινού νερού, τα οποία έχουν τις παρακάτω ευεργετικές ιδιότητες:

  • Βοηθούν στην πέψη: Οι Κρύσταλλοι δρουν συνεργατικά με τους μικροοργανισμούς που έχουμε στο σώμα μας ώστε να γίνεται η τροφή ευκολοχώνευτη και θρεπτική.
  • Βοηθούν στη διάσπαση των τροφών: Διασπούν και απελευθερώνουν τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές προκειμένου αυτές να αφομοιωθούν από τον οργανισμό.
  • Συμβάλλουν στην αποτοξίνωση: Καθαρίζουν από τις τοξίνες του οργανισμού οι οποίες αποβάλλονται στη συνέχεια από τις φυσικές διόδους.
  • Συμβάλλουν στο καλό ανοσοποιητικό: Επαναφέρουν το σύστημα των ενζύμων, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ισορροπημένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και, κατ’ επέκταση, του οργανισμού μας. 
  • Περιέχουν συστατικά που περιέχονται και στο αίμα μας.
  • Αποτελούν φυσικό, ισχυρό αντιισταμινικό.
  • Δυναμώνουν τα οστά: Το 20% του αλατιού του οργανισμού βρίσκεται στα οστά. Η ανεπάρκεια αλατιού και η κατανάλωση ραφιναρισμένου αλατιού ευθύνονται -σε μεγάλο βαθμό- για την οστεοπόρωση.
  • Βοηθούν στον καλό ύπνο: Εξομαλύνουν τον ύπνο και λειτουργούν ως φυσικός υπναγωγός.
  • Βελτιώνουν την ερωτική σου ζωή: Είναι ζωτικής σημασίας για την καλή ερωτική διάθεση.
  • Συμβάλλουν στην ενίσχυση και στην ισορροπία της λειτουργίας του θυρεοειδούς

 

Ποια είναι η διαδικασία παραγωγής των Κρυστάλλων Θάλασσας Ακταία:

Η πρώτη ύλη αντλείται από την πεντακάθαρη θάλασσα του Αιγαίου με μια διαδικασία που υποστηρίζεται από τις μελέτες του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας και ξεκινάει με την επιλογή των καλύτερων θαλασσινών νερών σε βάθη 14 μέτρων, απόστασης 500m από τις ακτές και από σημεία όπου εντοπίζονται υποθαλάσσια ρεύματα.

Από εκεί, με όλους τους κατάλληλους ελέγχους και μεθόδους προστασίας, το θαλασσινό νερό μεταφέρεται στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής, στη Λαυρεωτική. Το μεγαλύτερο μέρος του θαλασσινού νερού εξατμίζεται με φυσικό τρόπο, με τη δύναμη του ήλιου. Στη συνέχεια, ακολουθεί η ολική αφύγρανση, η συμπύκνωση και η κρυσταλλοποίηση, με την επίδραση είτε του ήλιου, είτε του αέρα. Οι κρύσταλλοι, στο τελικό στάδιο, μεταφέρονται σε πιστοποιημένη μονάδα συσκευασίας.

Το αποτέλεσμα είναι δυο εξαιρετικά προϊόντα:

το Ακταία με τη δύναμη του Ήλιου  και το Ακταία με τη δύναμη του Αέρα

Το Ακταία με τη μαύρη ετικέτα, περιέχει αγνούς κρυστάλλους της θάλασσσας, που έχουν αφυγρανθεί με την επίδραση του ήλιου, συλλέγονται και συσκευάζονται με το χέρι και είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο και ψευδάργυρο.

Το Ακταία με τη γαλάζια ετικέτα, αφορά ένα premium προϊόν, που παράγεται με την επιρροή του καθαρού αέρα. Αυτός ο τρόπος αφύγρανσης, πέρα από την υψηλή ποιότητα, δίνει τη δυνατότητα της παραγωγής καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι πλούσιοι σε Μαγνήσιο και Ψευδάργυρο.

Μπορείτε να τους παραγγείλετε εδώ

Μάθε περισσότερα εδώ.