Reviews

Κόψε τις κακές συνήθειες με τη βοήθεια του κινητού σου

Κινητο-ποιήσου! Αν θέλεις να κόψεις το τσιγάρο, να σταματήσεις να κάθεσαι στον καναπέ, να μην τρως τα νύχια σου αυτές οι 5 δωρεάν εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καλές συνήθειες και να κόψεις τις κακές!

HabitBull (Android)

habitbull.jpg (1)

Σε ένα αναλυτικό και χαρούμενο ημερολόγιο μπορείς να θέσεις τις συνήθειές σου – να πίνεις ένα λίτρο νερό την ημέρα, να πηγαίνεις για 30 λεπτά περπάτημα κάθε Τρίτη και Πέμπτη – και να προσπαθήσεις να τις διατηρήσεις. Μπορείς επίσης να σημειώσεις και τις κακές συνήθειες, ώστε να παρακολουθείς πώς τα πας με το κάπνισμα ή με τα νύχια σου που τα τρως.

 

Balanced (iOS)

 balanced.jpg

Slides, swipes, shakes και taps κάνουν τη διαδικασία καθιέρωσης των συνηθειών ιδιαίτερα χειροπιαστή και διαισθητική. Η εφαρμογή περιέχει 50 προτεινόμενες συνήθειες, ενώ μπορείς να προσθέσεις και δικές σου.

  

Lift (Android and iOS)

lift.jpg

Βασισμένη στη δουλειά ενός γιατρού, η εφαρμογή αυτή συνοψίζεται σε μία φράση από το μεγαλύτερο fanτης: «Ας πούμε ότι υπάρχει μία συνήθεια που θέλεις να διατηρήσεις, όπως το να κάνεις διατάσεις καθημερινά γιατί είσαι λιγότερο ευλύγιστη όσο μεγαλώνεις. Όλα βασίζονται στην μικροψυχολογία των συνηθειών για να διατηρήσεις τη ρουτίνα σου.»

 

Way of Life (iOS)

way of life.jpg

Για αυτούς που λατρεύουν τα σχεδιαγράμματα, αυτή η εφαρμογή καταγράφει τις συνήθειες σου με κάθε δυνατό τρόπο: σχεδιαγράμματα με γραμμές, με μπάρες, με πίτες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μοιράσου τους στόχους σου, πέρασε τους σε ένα πίνακα – κι έτσι το παιχνίδι των συνηθειών γίνεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

 

Good Habits (iOS)

 good habits.jpg

Δημιούργησε «αλυσίδες συνηθειών» και προσπάθησε να μην τις σπάσεις. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για αυτούς που μαθαίνουν με οπτικά ερεθίσματα καθώς και για τους αισιόδοξους που πιστεύουν στο να κάνεις νέα πράγματα, όπως γυμναστική και να τρως περισσότερα λαχανικά.