Reviews

Fitbit Reloaded με τρια νέα μοντέλα!

Η Fitbit μετά το επιτυχημένο της βραχιόλι Flex παρουσίασε τρία καινούρια μοντέλα: το Charge, το Charge HR και το Fitness Watch Surge. Εμείς σας τα παρουσιάζουμε εκ πρώτης βάσει χαρακτηριστικών και όπως σας έχουμε συνηθίσει θα τα ξαναπαρουσιάσουμε στην πράξη! 

 

Επίθεση!

 

Το ετοιμοπαράδοτο Charge (επίθεση) έχει βηματομετρητή, θερμιδομετρητή, μετράει απόσταση και πόσους ορόφους ανέβηκες. Ταυτόχρονα σου δείχνει την ώρα και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, έχει ξυπνητήρι με δόνηση και σου αναλύει την ποιότητα του ύπνου σου.

Συνδέοντάς το με το Smartphone σου σας εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις, ενώ έχει και δόνηση. Η Fitbit ισχυρίζεται πως η μπαταρία του Charge διαρκεί 7 ημέρες, ενώ είναι water resistand (όχι αδιάβροχο), ενώ (ισχυρίζονται ότι) ξεπέρασαν και το πρόβλημα ερεθισμών που δημιουργούσε το λουράκι σε μια μικρή μερίδα χρηστών.

 

Charge HR

 

Το Charge HR, όπου HR σημαίνει Heart Rate/καρδιακός παλμός, θα βγει στην αγορά στις αρχές του 2015. Μετράει τους καρδιακούς σας παλμούς όλη την ημέρα, υπολογίζοντας την ροή του αίματος από το χρώμα των καρπών σας με φώτα LED. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του απλού Charge, συν τις καρδιακές τάσεις και τους  καρδιακούς σας παλμούς όταν ξεκουράζεστε. Η μπαταρία του θα διαρκεί 5 ώρες.

 

Fitbit Surge

 

Το Surge είναι ένα fitness watch το οποίο είναι μόνιτορ καρδιακής λειτουργίας, smartwatch και fitness tracker με GPS. Το GPS μετράει βήματα, απόσταση, υψόμετρο, χρόνους σπλιτ, ιστορικό διαδρομών και σύνολα γυμναστικής (δηλαδή προσθέτει όσες μέρες θέλεις και μετράει οτιδήποτε αναφέρθηκε προηγουμένως συνολικά). Έχει την δυνατότητα να καταγράψει ξεχωριστά το κάθε άθλημα που κάνετε με παράμετρους που έχετε ρυθμίσει εσείς ο ίδιος.

Έχει αναγνώριση κλήσης εφόσον το συνδέσετε με το smartphone σας, υπενθυμίσεις με μηνύματα, ενώ ελέγχετε και την μουσική μέσω του Surge, μένοντας αφοσιωμένος στην προπόνησή σας.

Οι 8 αισθητήρες περιλαμβάνουν τα 3 επιταχυνσιόμετρα, το γυροσκόπιο, η πυξίδα, απαλός φωτισμός, το GPS και τον αισθητήρα που μετράει τους καρδιακούς σας παλμούς. Η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 7 ημερών (σε αναμονή; Με φούλ χρήση;), αλλά η Fitbit υποστηρίζει πως σε κάθε περίπτωση το Surge «βγάζει» Μαραθώνιο με μια φόρτιση.

 

Οι τιμές ανά μοντέλο είναι στα 129.95$ για το Charge, το Charge HR κοστίζει 149,95$, ενώ το Surge κοστίζει 249,95$.