Reviews

Δοκιμάσαμε τo 226ERS Isotonic Gel: δεν θέλει νερό!

Το wefit.gr έκανε τη δουλειά για σένα. Τρέξαμε κάτω από τον ήλιο και αποφασίσαμε πως το 226ERS Isotonic Gel αξίζει την προσοχή σου. Το μυστικό που κάνει το 226ERS Isotonic Gel να ξεχωρίζει είναι οι σύνθετοι υδατάνθρακες που περιέχει και, πως πέρα απ’ όλα όσα υπόσχονται τα κοινά ισοτονικά, αυτό δίνει ενέργεια χωρίς νερό.

 

Τώρα που το θερμόμετρο είναι στα ύψη όταν γυμνάζομαι το σώμα μου δουλεύει υπερωρίες για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του. Ακόμα και μικρές απώλειες υγρών κάνουν την άσκηση να μου φαίνεται δύσκολη και αφόρητη. Επειδή κάτω από τον ήλιο χάνω πολύ πιο γρήγορα υγρά, αν δεν είμαι επαρκώς ενυδατωμένη το καταλαβαίνω: μειώνεται η προσοχή μου, χάνω τη συγκέντρωσή μου, αυξάνεται ο χρόνος αντίδρασης. Επιπλέον το να τρέχω στη ζέστη και να νιώθω ναυτία και πόνο στο στομάχι δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί. Αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Κακά τα ψέματα στο τρέξιμο καθώς και στα αγωνίσματα αντοχής και δύναμης, η επαρκής ενυδάτωση έχει τεράστια σημασία για να πετύχεις την καλύτερη δυνατή αθλητική απόδοση αλλά και να διατηρήσεις τον εαυτό σου υγιή. Έτσι όταν γυμνάζεσαι το καλοκαίρι (και τον χειμώνα ισχύουν αυτά) πρέπει να προσέχεις τρία βασικά πράγματα:

1) να μειώσεις τις απώλειες υγρών,

2) να διατηρήσεις τα επίπεδα γλυκόζης (δηλαδή την ενέργεια) στο αίμα,

3) να διατηρήσεις τα αποθέματα γλυκογόνου (δηλαδή την ενέργειας) στους μυς.

Κάνεις προπονήσεις σε συνθήκες ζέστης; Πιες ισοτονικό χωρίς νερό!

Αν έχεις μαζί σου το 226ERS Isotonic Gel δεν θα χρειαστείς νερό για να το καταναλώσεις. Σου δίνει απίστευτη ενέργεια!

Η κύρια πηγή υδατανθράκων του είναι η κυκλοδεξτρίνη. Πρόκειται για έναν  υδατάνθρακα που αναπληρώνει τους υδατάνθρακες που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της άσκησης και δίνει ενέργεια ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεσαι.

Γιατί να το δοκιμάσεις

Κατά κύριο λόγο δεν χρειάζεσαι νερό

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι δεν απαιτείται νερό για την πρόσληψή του, καθώς το τζελ περιέχει την απαραίτητη ποσότητα που χρειάζεσαι για να το καταναλώσεις.

Σου παρέχει ενέργεια για ώρα

Το 226ERS Isotonic Gel απελευθερώνει ενέργεια για αρκετή ώρα, κάτι που χρειάζομαι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μετά την προπόνηση. Η ινσουλίνη δεν ανεβαίνει απότομα κάτι που ευνοεί τη χρήση γλυκόζης σε κυτταρικό επίπεδο σε μικρότερο χρονικό διάστημα, διατηρώντας φυσιολογικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς τις ανεπιθύμητες αυξομειώσεις.

Απορροφάται άμεσα από το σώμα

Το 226ERS Isotonic Gel προσφέρει άμεση «επαναφόρτιση» με ενέργεια χωρίς να δημιουργεί γαστρεντερικές διαταραχές.

Έχει ωραίο άρωμα

Στη σύνθεσή του χρησιμοποιούν φυσικό άρωμα μοσχολέμονου (lime), με αποτέλεσμα και η γεύση του να είναι αρκετά καλή και αναζωογονητική στο διψασμένο στόμα. Μπορεί σε κάποιους το τζελ να φανεί κάπως πηχτό στο στόμα, επειδή δεν αναμειγνύεται με νερό, αλλά γρήγορα θα το προσπεράσει όταν νιώσει να αποκτά ενέργεια στη στιγμή.

Είναι βολικό

Το τζελ είναι σε στικ των 68 γραμμαρίων, ελαφρύ, κόβεται γρήγορα και μπορείς να το καταναλώσεις άμεσα. Σίγουρα δεν μπορείς να κρατήσεις το μισό γι’ αργότερα γιατί κολλάει λίγο στα χέρια από τη στιγμή που θα ανοιχτεί και δεν μπορεί να διατηρηθεί. Οπότε το καταναλώνεις μια και έξω και έχεις ενέργεια στο φουλ.

Είναι vegan προϊόν

Τα καλύτερα τα άφησα για το τέλος: Δεν αναστέλλει την καύση λίπους και για γλυκαντικό περιέχει ένα φυσικό γλυκαντικό: στέβια. Επίσης είναι για vegans και χωρίς γλουτένη.

Σε μορφή στικ 68 gr

89 Θερμίδες/στικ

22 gr υδατάνθρακες, εκ των οποίων είναι σύνθετοι υδατάνθρακες ενώ μόνο 1,4 g είναι ζάχαρη.

Δες όλη τη σειρά 2226ERS

Φίλια Μητρομάρα