Fitness

TRX: 3 απλές ασκήσεις σε 3 λεπτά για δυνατούς ώμους

Εάν θέλεις να χτίσεις δύναμη στους δελτοειδείς, τους τραπεζοειδείς και τους θωρακικούς μυς αυτή η γρήγορη προπόνηση ώμων που διαρκεί 3 λεπτά (το ένα σετ) με TRX θα σου προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα και θα σου φτιάξει δυνατούς ώμους.

 

 

 

 

1 TRX Clock Pull: 1 λεπτό 

Τι κάνει: Αυξάνει την κιναισθησία, ενισχύει τους σταθεροποιητικούς μυς των ώμων.

 

 

Ρύθμισε τους ιμάντες του TRX στο μέσο μήκος τους. Περπάτα με τα πόδια σου και πάρε κλίση προς τα πίσω με τα χέρια τεντωμένα από τους ιμάντες. Επέκτεινε το αριστερό χέρι μέχρι να έρθεις σε θέση Τ. Άφησε τα χέρια να τεντώσουν και να κατεβάσουν το πίσω μέρος του σώματός σου. Εκτέλεσε 10 επαναλήψεις για τη δεξιά πλευρά και 10 επαναλήψεις για την αριστερή πλευρά. Κράτα τους ώμους σου κάτω και πίσω κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ξεκουράσου για ένα λεπτό και επανάλαβε δύο έως τρεις φορές.

 

2 TRX Swimmer Pull: 1 λεπτό

Τι κάνει: Ενισχύει το πίσω μέρος του ώμου.

 

 

Στάσου μπροστά στο TRX, κρατώντας τους ιμάντες και τοποθέτησε τα χέρια δίπλα στους γοφούς, τις παλάμες πίσω, και το σώμα σε στάση αντίστασης. Χαμήλωσε το σώμα σου με τα χέρια τεντωμένα, διατηρώντας θέση σανίδας. Τράβηξε τις λαβές και άφησε το σώμα σου να ανέβει. Εκτέλεσε 10 επαναλήψεις. Ξεκουράσου για ένα λεπτό και επανάλαβε δύο έως τρεις φορές.

  

3 TRX Push-up: 1 λεπτό

Τι κάνει: Ενισχύει τους θωρακικούς.

 

 

Ρύθμισε το TRX και τοποθέτησε τα δάχτυλα των ποδιών σου στις λαβές. Είσαι σε θέση push up, σανίδα, χαμήλωσε το στήθος σου προς τα κάτω, λυγίζοντας τους αγκώνες κρατώντας τον πυρήνα σφιγγμένο. Εκτέλεσε 10 επαναλήψεις. Ξεκουράσου για ένα λεπτό και επανάλαβε δύο έως τρεις φορές.