Fitness

Το προστατευτικό μασελάκι που σώζει τα παιδιά από τα ατύχηματα στα αθλήματα

Είστε έτοιμοι για το σχολείο και ήδη γράψατε το παιδί σας στο ποδόσφαιρο ή στο καράτε; Εάν συμμετέχει σε αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολεμικές τέχνες, βόλεϊ κ.τλ., ή σε αθλητικές δραστηριότητες όπως η ποδηλασία και η ιππασία, τότε χρειάζεστε απαραίτητα ένα προστατευτικό μασελάκι.

 

 

Κατά τη διάρκεια της άθλησης των παιδιών συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα. Εκτός από τις πτώσεις και τις κακώσεις ένα εξίσου σοβαρό πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί των δοντιών. Έρευνες δείχνουν ότι ένα στα τρία παιδιά, ηλικίας 7 ως 11 ετών, κυρίως τα αγόρια, σε κάποια φάση θα τραυματιστούν στα δόντια κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και ενδέχεται να χάσουν κάποιο μπροστινό δόντι. Το προστατευτικό μασελάκι μπορεί να σώσει τα παιδιά από τα ατύχηματα στα αθλήματα. 

Το προστατευτικό μασελάκι προλαμβάνει τα κατάγματα δοντιών ή εξαρθρώσεων, προστατεύει από τη δόνηση της βίαιης επαφής της άνω με την κάτω γνάθο. Επίσης ενισχύει την πρόληψη των τραυματισμών του αυχένα.

Επιλέξτε ένα προστατευτικό μασελάκι SISU:

Είναι άνετο!

Σε αντίθεση με τα συμβαστικά μασελάκια, τα SISU είναι πολύ πολύ λεπτά και τόσο μικρά που το παιδί θα ξεχάσει ειλικρινά ότι φορά προστατευτικό μασελάκι! Η ομιλία, η αναπνοή και η κατανάλωση ροφήματος γίνονται ανεμπόδιστα, επιτρέποντας στο παιδί να διατηρεί τη συγκέντρωσή του στο παιχνίδι.

Δεν προκαλεί ερεθισμούς

Το μασελάκι SISU προσφέρει άνετη εφαρμογή. Δεν χρειάζεται το παιδί να το αφαιρεί για να μιλήσει, να αναπνεύσει ή να πιει κάτι. Αυτό σημαίνει ότι λιγότερα μικρόβια μεταφέρονται από τα βρώμικα, ιδρωμένα χεράκια του στο μασελάκι.

Προσαρμόζεται εύκολα

Το SISU είναι το προστατευτικό μασελάκι που προσαρμόζεται εύκολα, διατηρώντας τη μέγιστη άνεση και προστασία. Πέρα από την τοποθέτηση, κάθε μασελάκι μπορεί να διπλωθεί για να εξασφαλίσει την καλύτερη εφαρμογή. Απλά το τοποθετείς σε ζεστό νερό

Έχει βραβευτεί για το ανατομικό και μοντέρνο desing του. Επίσης, δεν περιέχει BPA, Latex, PVC, Phathalate. 

Οδηγίες χρήσης

Πώς βάζεις το προστατευτικό μασελάκι SISU:

1. Πλένεις τα χέρια σου και το υλικό με σαπούνι και νερό.

2. Ρίχνεις ζεστό νερό, χωρίς να έχει βράσει, σε ένα μπολ.

3. Τοποθετείς το προστατευτικό μασελάκι SISU στο ζεστό νερό και περιμένεις μέχρι να γίνει μαλακό και εύκαμπτο.

4. Όταν μαλακώσει, σηκώνεις το προστατευτικό μασελάκι SISU από το νερό προσεκτικά με ένα πιρούνι. Είναι σημαντικό να μην το αφήσεις να διπλώσει. Το υλικό θα κολλήσει.

5. Φέρνεις το κεφάλι προς τα πίσω και ανοίγεις διάπλατα το στόμα για να τοποθετήσεις το προστατευτικό μασελάκι.

6.Πιέζεις με τη γλώσσα σου τον ουρανίσκο ενώ αναποδογυρίζεις το υλικό στα μπροστινά δόντια. Στερεώνεις και στα πίσω δόντια δίνοντας του το σχήμα της δικής σου οδοντοστοιχίας.

7. Κλείνεις το στόμα και αναπνέεις μέχρι το υλικό να σκληρύνει και η εφαρμογή του να είναι άνετη και τέλεια.

Είχες πρόβλημα στην τοποθέτηση; Κάθε προστατευτικό μασελάκι SISU μπορεί να τοποθετηθεί έως και 20 φορές. Απλά τοποθέτησε το ήδη σχηματισμένο μασελάκι ξανά στο ζεστό νερό, άφησέ το να μαλακώσει και να ισιώσει, και προσπάθησε ξανά.