Fitness

Full body: Πώς να γυμνάσεις 350 μυς με 3 μόνον ασκήσεις

Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν 654 μύες και το βάρος τους είναι, περίπου, το 40% του συνολικού βάρους του σώματος.

 

 

Εάν αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσες να γυμνάσεις τους μισούς από αυτούς σου έχουμε τη λύση: πρόσθεσε αυτές τις 3 ασκήσεις σε μία κυκλική προπόνηση. Κάνε 10 επαναλήψεις για κάθε άσκηση, και προσπάθησε να ολοκληρώσεις όσους κύκλους μπορείς σε 15 λεπτά. Καθώς το σώμα προσαρμόζεται σε αυτές τις ασκήσεις αύξησε τις επαναλήψεις ή μείωσε την ξεκούραση μεταξύ των σετ.

1 Squat με το σωματικό σου βάρος

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων. Χαμήλωσε το σώμα σου όσο μπορείς πιέζοντας τους γοφούς προς τα πίσω και λυγίζοντας τα γόνατά σου μέχρι οι μηροί σου να έρθουν παράλληλοι με το πάτωμα. Κάνε μία παύση και στη συνέχεια, σήκω αργά. Διάβασε: 20 + 1 ασκήσεις με το βάρος του σώματός σου: το απόλυτο όργανο εκγύμνασης είσαι εσύ!

 

 

2 Push-up γάτας

Ξεκίνα από θέση push-up, αλλά μετακινήσετε τα πόδια σου προς τα μέσα έτσι ώστε το σώμα σου να κυρτώσει όπως της γάτας. Το μπροστινό μέρος του σώματος σου μέχρι το πηγούνι να πλησιάζει το πάτωμα. Στη συνέχεια, χαμήλωσε καθώς σηκώνειςτο κεφάλι και τους ώμους σας προς το ταβάνι. Επέστρεψε στην αρχική θέση.

 

 

3 Κοιλιακοί δρομέα

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια ίσια και τα χέρια στο πλάι, κρατώντας τους αγκώνες λυγισμένους στις 90 μοίρες. Όπως κάθεσαι στρέψτε το πάνω μέρος του σώματός σου προς τα αριστερά και φέρε το αριστερό σου γόνατο προς το δεξί αγκώνα σου. Χαμήλωσε το σώμα σου στην αρχική θέση και επανέλαβε. Αυτό είναι μία επανάληψη.