Fitness

Ανακαλύψαμε το πρόγραμμα που καίει 1300 θερμίδες σε 20' και φτιάχνει σώμα καλύτερο και από τα βάρη!

Αν έχεις περάσει αρκετά χρόνια στα γυμναστήρια, έχεις σίγουρα πολύ ισχυρή άποψη για τον ιδανικό τρόπο γυμναστικής, για εκείνον που ταιριάζει στο σώμα σου. Και είναι δύσκολο να αλλάξεις άποψη, να αλλάξεις νοοτροπία, να αλλάξεις τρόπο εκγύμνασης. Αλλά τί γίνεται όταν ανακαλύπτεις κάτι καινούριο, κάτι που σε βγάζει από τη ρουτίνα και είναι και ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη προπόνηση;

 

 

Το πρόγραμμα 20' Body Lab Miha Bodytec είναι ΤΟ πρόγραμμα και θα διαπιστώσεις παρακάτω το γιατί. Αλλά σου λέω γι΄αρχή μόνον αυτό: θέλει μόλις 20 λεπτά την εβδομάδα για να τονώσει το σώμα σου, να κάνει καύση πολλων θερμίδων, να σε αδυνατίσει, να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου χωρίς να τραυματιστείς ή να επιβαρύνει παλιότερο τραυματισμό, μεταξύ άλλων. Με μία προπόνηση διάρκειας 20 λεπτών είναι σαν να έχεις γυμναστεί 3 έως 5 ώρες στο γυμναστήριο! Κι αν αυτό δεν είναι τέλειο τότε ποιο;

 

 

 Τι είναι το 20' Body Lab- Miha Bodytec

Εlite αθλητές όπως ο Usain Bolt και ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπάγερν Μονάχου προπονούνται στο μηχάνημα Miha Bodytec για να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη, περισσότερη ταχύτητα, αντοχή και ευλυγισία και να αυξήσουν την απόδοσή τους. Ο Κωνσταντίνος Koυμής, τελειόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης AΠΘ, πτυχιούχος προπονητής διπλώματος UEFA B', με πολυετή εμπειρία στον επαγγελματικό αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, με εξειδίκευση στην εργομετρία και στην εργοφυσιολογία και κάτοχος πτυχίου Basic Training of EMS της Miha Bodytec μας εξηγεί ότι «το μηχάνημα Miha Bodytec, το οποίο πήρε το πρώτο βραβειο καινοτομίας για το 2016, είναι ένα σύστημα ηλεκτρομυοδιέγερσης με το οποίο γυμνάζονται ταυτόχρονα 650 μυικές ομάδες και κάνει 85 μυικές συσπάσεις το δευτερόλεπτο. Είναι απολύτως ασφαλές, δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που έχεις ενώ δεν επιβαρύνει κάποιον τραυματισμό.» 

 

 

Πώς γίνεται και ποια είναι τα οφέλη

Προπονείσαι μία φορά την εβδομάδα για 20 λεπτά και αυτή η προπόνηση αντιστοιχεί σε 3 έως 5 ώρες στο γυμναστήριο. Δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την 4η κιόλας συνεδρία. Αν είσαι αρχάριος μπορείς να δυναμώσεις γρηγορότερα από ότι με μια συμβατική προπόνηση, γυμνάζοντας ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές ομάδες. Επιπλέον:

  • Δεν επιβαρύνει παλαιότερο τραυματισμό. Δεν τραυματίζεσαι.
  • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους και σωματικού λίπους.
  • Αυξάνει τη μυική δύναμη και μάζα.
  • Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
  • Αντιμετωπίζει κυτταρίτιδα και μυική χαλάρωση.
  • Βελτιώνει τον νευρομυικό συντονισμό.
  • Αυξάνει την ευκινησία του σώματος.
  • Προσφέρει ευεξία και ενέργεια.

Η μυϊκή δύναμη παίζει σημαντικό ρόλο στην ατομική απόδοση. Η υψηλή απόδοση είναι δυνατή μόνο αν υπάρχει επαρκής μυϊκή σταθερότητα. Οι εν τω βάθει, σταθεροποιητικοί μύες είναι δύσκολο να γυμναστούν με τις συμβατικές μεθόδους. Αυτό είναι ακριβώς που το miha bodytec καθιστά εφικτό: εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος. Οι μονόπλευρες καταπονήσεις αποφεύγονται και οποιαδήποτε πιθανή μυϊκή ανισορροπία μειώνεται. Η εκγύμναση μπορεί να συνδυαστεί με ενεργές, κινήσεις ειδικές για συγκεκριμένα αθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι η επιπλέον δύναμη μπορεί να εφαρμοστεί στις στοχευμένες κινήσεις του αθλήματος πολύ αποτελεσματικά.

 

Τι λένε οι αριθμοί

Το Miha Bodytec αποτελεί τη μοναδική μορφή εκγύμνασης, η οποία αυξάνει την απόδοση μέσω ταχύτερης κίνησης. Σε έρευνα που έγινε παρατηρήθηκαν τα εξής:

  • 84% αύξηση της απόδοσης.
  • 17% αύξηση μέγιστης δύναμης μετά από 4 συνεδρίες. 

  • Το 71% των συμμετεχόντων παρουσίασε βελτίωση στην αντοχή.

  • 108% αυξήθηκαν οι δείκτες δύναμης – αντοχής μετά από 12 συνεδρίες.
  • 30% αυξήθηκε η μέγιστη απόδοση μετά από 4 εβδομάδες.

  • 22% αυξήθηκε η μυϊκή συστολή κατά μέσο όρο.
  • 64% αυξήθηκε η μυϊκή ισχύς των δύσκολα εκγυμναζόμενων εν τω βάθει μυών του κορμού. 

Επομένως, σύμφωνα με τους παραπάνω αριθμούς, η εκγύμναση ολόκληρου του σώματος είναι κατά 40% πιο εντατική από την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης με βάρη!

 

Που θα βρεις το πρόγραμμα 20' Body Lab- Miha Bodytec

 

 

Για να γυμναστείς με το πρωτοποριακό πρόγραμμα 20' Body Lab- Miha Bodytec πήγαινε στο Κολωνάκι, Kαρνεάδου 22, τηλ.: 2130384094 ή στο νέο γυμναστήριο στη Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 20, στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Δόρυσα, τηλ.: 213 0367361.

 

Η πρώτη συνεδρία είναι ΔΩΡΕΑΝ! Κάνε μία ΔΩΡΕΑΝ προπόνηση και άλλαξε το σώμα σου από τον πρώτο κιόλας μήνα! Τηλεφώνησε για να κάνεις το πρώτο σου δοκιμαστικό πρόγραμμα 20' Body Lab- Miha Bodytec στα τηλέφωνα των δύο γυμναστηρίων σε Γλυφάδα: 213 0367361 και Κολωνάκι: 213 0384094. Τώρα, μην αργείς! Ζήσε την εμπειρία στο σώμα σου και δες το να αλλάζει σε έναν μήνα!

 

Αν θέλεις να δεις περισσότερα μπες στη σελίδα τους στο facebook

Φίλια Μητρομάρα