Calendar

WeRun για τα παιδιά της Κοινωνικής Στήριξης!

Οι Μηνάς Μαλάτος και Νάσος Κ. (ο runner του wefit), συνδέουν από 2 αγώνες που θα τρέξουν, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την Κοινωνική Στήριξη με έδρα την Ανάβυσσο. Ας τους δώσουμε έξτρα κίνητρο!

Οι αγώνες:

Ο Μηνάς Μαλάτος θα τρέξει στις 8 Μαρτίου στον αγώνα του ΣΔΥΑ και στο Ημιμαραθώνιο του Ναυπλίου στις 15 Μαρτίου, ενώ ο Νάσος Κ. στον Μαραθώνιο της Βαρκελώνης επίσης στις 15 Μαρτίου και στον 24ωρο αγώνα Athens International Ultramarathon Festival στις 28 και 29 Μαρτίου (ο αγώνας έχει αφιερωθεί στην μνήμη του Θεόδωρου Παυλή, γιατρού, αφοσιωμένου στην έρευνα για εμβόλιο κατά του καρκίνου 1959-2015).

 

Πρόκειται για ένα ορφανοτροφείο για παιδιά διαφόρων ηλικιών τα οποία διαμένουν εκεί και εκπαιδεύονται, ενώ ταυτόχρονα η Κοινωνική Στήριξη τρέχει άλλα 8 προγράμματα, προσφέροντας ή δημιουργώντας:

 

  • Τα νοσήλεια για την περίθαλψη παιδιών και απόρων με ταυτόχρονη βοήθεια σε τρόφιμα, ρουχισμό, χρήματα και βιβλία. Δημιουργία δανειστικών βιβλιοθηκών σε ακριτικές περιοχές.
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα σε ιδρύματα.
  • Κοινωνικό φροντιστήριο για άπορους μαθητές.
  • Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών που ζουν σε ιδρύματα συμβάλλοντας στην κοινωνικοποίησή τους, με την παράλληλη ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας. 
  • Τράπεζα Τροφίμων και ιματισμού.
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο κατ' οίκον, με παράδοση τροφίμων ειδών ατομικής υγιεινής και αγαθών, απευθείας στους δικαιούχους.
  • Τα Γεύματα Αγάπης σε ιδρύματα για παιδιά χωρίς οικογένεια.
  • Εκπαίδευση Εθελοντών και διάδοση εθελοντικών αξιών.

 

Κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι εθελοντές, ενώ και το Δ.Σ. εργάζεται στα προγράμματα αμισθί.. Με συνέπεια, όλα τα χρήματα να καταλήγουν αυτούσια σε αυτές τις δράσεις.

 

Στα 14 χρόνια της δράσης της, η Κοινωνική Στήριξη – μια αγκαλιά για τα παιδιά, έχει αποσπάσει 11 διεθνή και ελληνικά βραβεία . Μικρή σημασία έχει, αλλά είναι ενδεικτικό για την δράση τους.

 

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Κοινωνικής Στήριξης για περισσότερες πληροφορίες

 

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην Alpha Bank στον αριθμό λογαριασμού: 203-002101-002581 με (ή χωρίς) την αιτιολογία We Run.  

 

Βιογραφικό Μηνά Μαλάτου.

Ο Μηνάς Μαλάτος είναι Spinning Instructor και Personal Trainer, ενώ ήταν πρωταθλητής ποδηλασίας στην Ποδηλασία Αντοχής και μέλος της Εθνικής Ομάδας Δρόμου μέχρι το 2006. Πλέον έχει αγαπήσει το τρέξιμο και ασχολείται και με το τρίαθλο. Έχει τελειώσει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ. Είναι πιστοποιημένος προπονητής ποδηλασίας από την ΓΓ Αθλητισμού και θα συνεχίσει με ένα κύκλο σπουδών υπό την αιγίδα της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Θα τρέξει αυτούς τους αγώνες, παρότι δεν είναι ποδηλατικοί -δηλαδή το κύριο άθλημά του- για τον σκοπό αυτό με σκοπό να ξεπεράσει και ο ίδιος τον εαυτό του.

Βιογραφικό Νάσου Κ.

Ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος, θα τρέξει στην Βαρκελώνη για 1η φορά, ενώ με τον 24ωρο αγώνα θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του για αυτόν τον σκοπό. Είναι το ίδιο πρόσωπο που τρέχει το σάιτ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μας κρατάει σε εγρήγορση ώστε να αθλούμαστε.

Ας υποστηρίξουμε την προσπάθειά τους όταν τα χιλιόμετρα θα μαζεύονται.