Calendar

Taygetos Challenge στις 21 και 22 Μαρτίου 2020

Taygetos Challenge: 10+1 χρόνια, 3+1 διαδρομές!

 

Ο αγώνας Taygetos Challenge, με φόντο το πανέμορφο μανιάτικο τοπίο της Καρδαμύλης ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού, είναι από τους πιο επιτυχημένους αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, θεσμός πλέον, καθώς είναι ο αγώνας που ανοίγει την αγωνιστική περίοδο του ορεινού τρεξίματος. Παράλληλα, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους όσους θέλουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στην αγκαλιά του Ταυγέτου.

Στο Taygetos Challenge, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020 ο διήμερος αγώνας συμπληρώνει 10 +1 χρόνια και θα περιλαμβάνει 3 +1 διαδρομές συν το Vertical Speed! 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του επετειακού Taygetos Challenge τον Μάρτιο του 2019 στη δυτική Μάνη, με ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών, με την παρουσία της ελίτ των αθλητών του ορεινού τρείματος στην Ελλάδα και ρεκόρ αγώνα στην κατηγοτία των ανδρών για τη διαδρομή στο Marathon και στο Experience, η διοργάνωση του 2020 αποτελεί μεγάλη πρόκληση! Έτσι, για το 2020 το Taygetos Challenge εμπλουτίζεται με την προσθήκη ακόμα μιας διαδρομής – έκπληξη!

Για πρώτη φορά η διοργάνωση εμπλουτίζει τον αγώνα με μια ακόμα ορεινή διαδρομή 10 χιλιομέτρων, εξίσου απολαυστική και πλούσια, γεμάτη προκλήσεις, με θετική υψομετρική στα 460 μέτρα!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Επισκεφθείτε την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα και κάντε την εγγραφή σας εδώ https://www.taygetoschallenge.com/oi-agones/#race-form 

Ακολουθήστε μας για να ενημερώστε άμεσα για τις εξελίξεις σε σχέση με τον αγώνα:

Fb: https://www.facebook.com/2407mKardamiliMountainActivities/

Instagram: taygetos_challenge

Τηλ. Επικοινωνίας: 6975785887

Καλή αντάμωση στην Καρδαμύλη!