Calendar

Η Neversecond™ και η Gold Nutrition υποστηρίζουν το “9th Lycabettus Run”

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Neversecond™ και η Gold Nutrition υποστηρίζουν το “9th Lycabettus Run”. Τα δύο brands θα παρέχουν τα προϊόντα τους σε έναν σταθμό τροφοδοσίας κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσφέροντας ενέργεια και στήριξη στους δρομείς.

Επιπλέον, επιλεγμένα προϊόντα της Neversecond™ και της Gold Nutrition θα διατεθούν ως δώρα στους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών, προσφέροντας μια επιπλέον επιβράβευση για την αθλητική τους επίδοση.

Με σύνθημα «Η επιστήμη πρώτη! Ποτέ δεύτερη!» η Neversecond™ στηρίζει δρομείς, τριαθλητές, κολυμβητές, ποδηλάτες και σκιέρ που την επιλέγουν. Τα προϊόντα της αναπτύσσονται με βάση τις πιο πρόσφατες, ακριβείς και ολοκληρωμένες διαθέσιμες τεχνικές. Κάθε προϊόν ελέγχεται αυστηρά στο εργαστήριο επιδόσεων της Neversecond™ από την ομάδα των επιστημόνων και των κορυφαίων αθλητών της για να διασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα χωρίς απαγορευμένες ουσίες από την Informed Sport.

Η Gold Nutrition ακολουθεί όλους τους αθλητές όλων των αθλημάτων από τότε που υπάρχει ως brand. Από τους μικρότερους έως τους μεγαλύτερους αγώνες είναι εκεί! Με τη διατροφική της υποστήριξη.

Με γνώμονα τις αξίες που πάντα υπήρχαν στην ιστορία της Gold Nutrition, αναπτύσσει φόρμουλες που υποστηρίζονται από την επιστημονική γνώση, φτάνοντας έτσι στην μέγιστη ποιότητα των προϊόντων. Η Gold Nutrition γνωρίζει ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και γι’ αυτό είναι μαζί με τους αθλητές από τη γραμμή της εκκίνησης!