Calendar

Ετοιμάσου για τον 7ο Ευρυτάνειο δρόμο!

O 7ος Ευρυτάνειος δρόμος φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2019 και ώρα 17:00 (μμ).

Oι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ετοιμασίες για την 20η Ιουλίου που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι στην τελική ευθεία. Τον αγώνα διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος των εν Αθήναις και απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων, ο ‘Αγ. Νικόλαος’ σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία ΑΠΣ Καρπενήσι 2002 και Α.Σ. Κεραυνός Κρικέλλου. Ο αγώνας για πρώτη φορά γίνεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ο Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και ο Δήμος Καρπενησίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι αθλητές καλούνται να τρέξουν σε έναν ανώμαλο αγώνα δρόμου 19.500 μέτρων. ενώ, παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και αγώνας δρόμου 2χλμ. για παιδιά. Η αφετηρία του αγώνα θα είναι το μνημείο των Κοκκαλίων και ο τερματισμός στην πλατεία του Κρικέλλου.

Ο αγώνας ξεκινά από το Μνημείο στα Κοκκάλια, εκεί όπου έγινε η ιστορική μάχη Αιτωλών και Ευρυτάνων απέναντι στους Γαλάτες το 279 π.χ.
Οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να τρέξουν στα απαράμιλλης ομορφιάς , βουνά της Ευρυτανίας απολαμβάνοντας μια εκπληκτική θέα καθ ́ όλη την διάρκεια της διαδρομής τους. Για περίπου 1000 μ. θα τρέχουν σε ένα ιδιαίτερο μονοπάτι που συνδυάζει φυσική ομορφιά και αθλητική πρόκληση. Ο δρόμος που θα διασχίσουν περιέχει μια απαλή διαδρομή με μικρά ανηφορικά επίπεδα και μετά από περίπου 18 χιλιόμετρα καταλήγει στη κεντρική πλατεία του Κρίκελλου Ευρυτανίας όπου θα βρίσκεται και ο τερματισμός.

Θα βραβευθούν με έπαθλα οι τρείς πρώτοι άνδρες και γυναίκες των γενικών κατηγοριών αλλά και πέντε ηλιακών κατηγοριών! Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο με τα διακριτικά του αγώνα καθώς και δίπλωμα συμμετοχής αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που θα λάβουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Οι αθλητές θα παραλάβουν πλούσιο πακέτο αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής το οποίο θα περιέχει αριθμό συμμετοχής με chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, αναμνηστικό μετάλλιο με τα διακριτικά του αγώνα, και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί με νερό, ισοτονικά ποτά, αναψυκτικά και σνακ ενώ με τη λήξη του αγώνα θα προσφερθεί ελαφρύ μεταγωνιστικό γεύμα, καθώς και πολλά δώρα και κληρώσεις από τους χορηγούς του αγώνα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών έχουν δημιουργηθεί ειδικά ταξιδιωτικά πακέτα, ενώ έχουν εξασφαλιστεί ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για τους επισκέπτες της περιοχής!

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές άλλα και την φόρμα εγγραφής του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.evrytaneiosdromos.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ευρυτάνειο Αγώνα Δρόμου θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη, 18 Ιουλίου και ώρα 23:59 .
Οι συμμετοχές συνεχίζονται κανονικά από την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.evrytaneiosdromos.gr, καθώς και από την αντίστοιχη σελίδα της RunninGreece: www.runningreece.com

Μείνετε συντονισμένοι με τα νέα τις διοργάνωσης από τους αντίστοιχους λογαριασμούς τις στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook
Instagram
Twitter

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το evrytaneiosdromos@gmail.com, και στο τηλ: 6945755774 Πέτρος Μπουχώρης και στο 694 5376 251 Κώστας Συγγούνης.