Calendar

Ετοιμάσου για το Lake Plastiras Challenge

Στην οροσειρά των Αγράφων, ένας από τους 5 τόπους με μηδενική ρύπανση στον πλανήτη σύμφωνα με την UNESCO, το Lake Plastiras Challenge σας προσκαλεί σε μία μοναδική στην Ελλάδα γιορτή δράσης, χαράς και ευεξίας. Το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε Ιουλίου η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ποικιλία αθλητικών αγώνων κάτω από τα έλατα και δίπλα ή πάνω στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης Πλαστήρα, ενώ ταυτόχρονα ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων με επίκεντρο το Camp της εκδήλωσης θα απογειώσει το κέφι και θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε καλύτερα τα μυστικά του πανέμορφου αυτού τόπου.

Το 1ο Lake Plastiras Challenge πραγματοποιείται φέτος στις 6 & 7 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει 4 αγώνες τρεξίματος σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας και την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας: 20 χλμ, 10 χλμ, 5 χλμ & παιδικός 1 χλμ, όλοι σε συναρπαστικές παραλίμνιες και δασικές διαδρομές. Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: www.lakeplastiraschallenge.com. Τον Ιούλιο, ραντεβού στη λίμνη!

Lake Plastiras Challenge

Η Advanced Hellenic Concepts ΑΕ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας και με την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, διοργανώνει αγώνες τρεξίματος στα πλαίσια του 1ο Lake Plastiras Challenge στις 6 & 7 Ιουλίου στη λίμνη Πλαστήρα.

Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η προβολή του φυσικού πλούτου της λίμνης και της οροσειράς των Αγράφων, ενός από τους 5 τόπους με μηδενική ρύπανση στον πλανήτη σύμφωνα με την UNESCO, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς μέσα από τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Ταυτόχρονα, ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων με επίκεντρο το Camp της εκδήλωσης με μουσική, γαστρονομία, τοπικά προϊόντα και επισκέψεις σε αξιοθέατα θα επιτρέψει στους αθλητές και τους συνοδούς τους να γνωρίσουν καλύτερα τα μυστικά του πανέμορφου αυτού τόπου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Θα πραγματοποιηθούν 4 αγώνες τρεξίματος ως εξής:

Σάββατο 6 Ιουλίου

▪ 20 χλμ Endurance Race – Ώρα έναρξης 10:00. Εκκίνηση & τερματισμός: Camp. Παραλίμνια και δασική διαδρομή σε χώμα & άσφαλτο. Κόστος συμμετοχής: 25€.

▪ 1 χλμ Junior Race – Ώρα έναρξης 14:00. Εκκίνηση: Καστανιά. Τερματισμός: Camp. Διαδρομή εντός οικισμού και δασική σε άσφαλτο. Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν.

Κυριακή 7 Ιουλίου

▪ 10 χλμ Challenge Race – Ώρα έναρξης 10:00. Εκκίνηση & τερματισμός: Camp. Παραλίμνια και δασική κυκλική διαδρομή (2 Χ 5 χλμ) σε χώμα & άσφαλτο. Κόστος συμμετοχής: 20€.

▪ 5 χλμ Lake Race – Ώρα έναρξης 12:00. Εκκίνηση & τερματισμός: Camp. Παραλίμνια και δασική κυκλική διαδρομή σε χώμα & άσφαλτο. Κόστος συμμετοχής: 15€.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι είναι υγιείς, έχουν προβεί πρόσφατα σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχουν προπονηθεί κατάλληλα. Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.lakeplastiraschallenge.com και απαιτείται η ρητή αποδοχή όρων και προϋποθέσεων όσον αφορά θέματα υγείας καθώς και χρήσης φωτογραφικού υλικού & video από την πλευρά της εκδήλωσης. Στους αγώνες Junior μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά έως και 12 ετών με την άδεια του κηδεμόνα τους.

Για ομαδικές εγγραφές απευθυνθείτε στο registrations@advancedhellenic.com.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα κλείσουν την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019. Η εξόφλησή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις 14:00. Μετά την ημερομηνία αυτή θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής κατά τη διάρκεια του διήμερου 6 & 7 Ιουλίου στη γραμματεία της εκδήλωσης μέχρι 60 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα επιλογής. Ώρα έναρξης λειτουργίας γραμματείας: 08:00. Οι πληρωμές εγγραφών δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης μπορεί να ζητηθεί η μεταφορά της εγγραφής στην επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση.

Η εγγραφή περιλαμβάνει: ατομικό αριθμό αθλητή, ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip μιας χρήσης (2 τεμάχια), 2 σημεία ελέγχου, αναμνηστικό t-shirt, τροφοδοσία κατά μήκος των διαδρομών, υγειονομική κάλυψη, είσοδο στο Camp της εκδήλωσης και συμμετοχή στις δράσεις εντός του Camp, έκπτωση στις αγορές εντός του Camp, εκπτωτικά πακέτα διαμονής.

ΕΠΑΘΛΑ

Κύπελλο στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Κύπελλο στον 1ο άνδρα και την 1η γυναίκα κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Κύπελλο στα 3 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια στους αγώνες Junior. Αναμνηστικό μετάλλιο στους λοιπούς συμμετέχοντες. Δώρα χορηγών σε επιλεγμένους νικητές.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18 – 27

28 – 37

38 – 47

48 – 57

57+